Connect2Success
Image default
Dienstverlening

Waarom zou je een proefschrift drukken?

Een proefschrift drukken is iets wat echt de kers op de taart is als je je doctorsbul gaat halen. Mensen hebben meer behoefte aan iets tastbaars om te lezen, op deze manier worden dingen ook beter onthouden dan dat het van een scherm naast alle vele advertenties wordt gelezen. Bij Proefschriftenprinten.nl wordt dit al jaren verteld aan alle klanten en ook potentiële klanten. Ik zal dit in deze blog nog eens benadrukken in deze blog en de voordelen van een proefschrift drukken benoemen. Naast Proefschriftenprinten.nl zijn er weinig online aanbieders over, misschien dat er in de lokale winkelstraat nog een zaak zit die je kan helpen.

De voordelen van een proefschrift drukken

Zoals ik in de eerste alinea al zei heeft een proefschrift drukken als gevolg heeft dat er een tastbaar object ontstaat waarin allerlei dingen gezet kunnen worden. Zo wordt het bijvoorbeeld veel gebruikt voor brochures die uitgedeeld worden op beurzen bijvoorbeeld, er zijn allerlei mogelijkheden. Reclame is wel de meest gebruikte, maar voor opleidingen bijvoorbeeld wordt er ook vaak veel informatie gedeeld in een proefschrift van Proefschriftenprinten.nl op open dagen. Het grote voordeel van een proefschrift drukken ten opzichte van andere varianten is dat er veel informatie aan iemand overgedragen kan worden en dat deze persoon ook echt iets in de handen heeft.

Waar kun je een proefschrift laten drukken?

Sommige mensen vinden het fijn als ze iets kopen dit te doen bij een fysieke winkel, maar anno 2017 is via internet iets aanschaffen ook zeker geen vreemde voorkeur. Voor deze mensen is Proefschriftdrukken.nl de beste optie, dit omdat zij een constante kwaliteit leveren tegen een uiterst lage prijs in vergelijking met de concurrentie. Het mooie aan het aanbod is vooral dat je ervoor kunt kiezen om het proefschrift zelf te ontwerpen of dit uit te besteden aan een ontwerper van Proefschriftdrukken.nl. Ik adviseer om dit door hen te laten doen, het is immers hun vak en daarom kunnen zij het ongetwijfeld beter dan jij.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of lees de ervaringen van collega-promovendi op onze website. Als je een offerte aanvraagt, belt Proefschriftdrukken.nl niet naderhand op om je alsnog te overtuigen. Jij bepaalt!