Connect2Success
Image default
Dienstverlening

Onlangs ontslagen en op zoek naar een nieuwe baan?

Dan is het beste Outplacement Bussum misschien wel iets voor jou. Wij bieden mensen al jaren hulp bij het zoeken naar een nieuwe baan. Een ontslag is nooit leuk en kan soms grote gevolgen hebben voor jou en je gezin. Daarom willen wij graag helpen door gelijk op zoek te gaan naar een nieuwe baan. En het verwerken van de klap de u wellicht heeft opgelopen na het ontslag. Wij hebben de beste adviezen en hulp om jouw weer zo snel mogelijk aan het werk te krijgen en je werk ook leuk te vinden. 

Hoe gaan we te werk?

Je komt bij ons eerst op gesprek zodat we kunnen zien wat voor persoon je bent. Vervolgens bekijken we samen de situatie, en gaan we zoeken naar de mogelijkheden. Zo kunnen we gaan kijken naar een nieuwe baan met dezelfde functie. Maar we kunnen ook gaan kijken wat er nog meer mogelijk is met jouw kwaliteiten. Zo vinden we soms zelfs een baan die achteraf nog leuker blijkt te zijn, en meer betaald. Zo hoeft een ontslag niet altijd alleen maar negatief te zijn, maar biedt het ook mogelijkheden. 

Studiekeuze en adviezen 

Wij helpen naast het zoeken naar een nieuwe baan ook jongeren bij het maken van hun studiekeuze. Wij merken dat veel jongeren vaak niet weten wat ze willen, en vastlopen bij het maken van een keuze. Zo hebben wij trainingen waarbij voortdurend op zoek gaan naar wie jij bent, en wat je leuk vind. Hierbij kruisen we als het ware af wat je niet wil om zo gericht te kunnen kijken en zorgen dat er maar een bepaalde sector overblijft. Precies vinden wat je wil is erg lastig en vrijwel onmogelijk. Daarom is belangrijk dat je het stap voor stap doet, en dus eerst kijkt naar de sector waarin je wilt werken.