Connect2Success
Image default
Dienstverlening

Wat een origineel huwelijkscadeau!

Op zoek naar een origineel huwelijkscadeau? Dan moet je echt snel naar Jilster.nl surfen. Dit is zo’n waanzinnig leuk, origineel en uniek geschenk. Een Glossy met als hoofdrolspelers het stel dat gaat trouwen. Of al 25 jaar is getrouwd.

In slechts 6 stappen naar een origineel huwelijkscadeau

Heel eenvoudig maak je dit perfecte en originele huwelijkscadeau. Slechts 6 stappen ben je verwijderd van een unieke Glossy van jezelf of je beste vrienden, nicht en / of neef, oom en tante. Van of voor wie dan ook.

Stap 1 van een gezamenlijk huwelijkscadeau

Jij bent vanaf nu de hoofdredacteur van het tijdschrift dat je gaat maken. Maar eerst moet je een gratis account aanmaken bij Jilster.nl. Nadat je je account hebt aangemaakt kun je al ontdekken wat allemaal mogelijk is.

Stap 2 van een gezamenlijk huwelijkscadeau

Nodig de familie van het trouwpaar, hun vrienden en wellicht (directe) collega’s, hun baas en zeker hun (goede) vrienden uit om een bijzondere boodschap toe te voegen aan een pagina om de Glossy mee te vullen. Zij vormen samen de redactie. Via Jilster.nl hebben ze gelukkig geen specifieke kennis hiervoor nodig. Het werkt heel eenvoudig en is ook nog eens heel leuk om te doen.

Stap 3 van een gezamenlijk huwelijkscadeau

Elke redacteur kan zijn of haar bijdrage heel eenvoudig vanaf zijn of haar eigen pc toevoegen aan jullie gezamenlijke Glossy. Je ziet het bijzondere en unieke tijdschrift, jullie huwelijkscadeau meer en meer groeien door elke bijdrage.

Stap 4 van een gezamenlijk huwelijkscadeau

Je hoeft als redacteur niet zelf op zoek naar leuke sjablonen. Je vindt er velen die je naar eigen wens kunt aanpassen en gebruiken.

Stap 5 van een gezamenlijk huwelijkscadeau

Jij als initiatiefnemer bent de hoofdredacteur van dit eenmalige blad. Zodra iedereen klaar is met hun eigen bijdrage, kun je je bestelling plaatsen. Je kunt al vanaf één exemplaar laten maken. Hoe leuk is dat?

Stap 6 van een gezamenlijk huwelijkscadeau

Dit is een stap waar je zelf niets voor hoeft te doen. Ja, wachten bij de voordeur totdat jullie gezamenlijke huwelijkscadeau na enkele dagen op je deurmat valt.

Verhalen lezen van mensen die zo’n uniek Huwelijkscadeau hebben gekregen?

Ga naar Jilster.nl en geniet alvast van enkele verhalen van mensen die zo’n huwelijkscadeau al eerder kregen. Lees hun verhalen en geniet met hen mee. Het is een voorproefje van de reacties die jij kunt verwachten. Als dank voor je originele cadeau, je inzet.