Connect2Success
Image default
Zakelijk

Op zoek naar een arbodienst in Nijmegen?

Als bedrijf is het van belang dat medewerkers gezond zijn, zodat iedereen naar behoren ingezet kunnen worden. Toch gebeurt het geregeld dat er door omstandigheden medewerkers uitvallen, bijvoorbeeld door ziekteverzuim. Het is belangrijk om grip te hebben op ziekteverzuim binnen uw onderneming, want u wilt natuurlijk niet dat dit extra lasten met zich meebrengt. Daarbij heeft ziekteverzuim ook extra kosten als gevolg. Dit is natuurlijk iets wat u het liefst wilt voorkomen en anders zo snel mogelijk wilt oplossen!

Heeft u professionele hulp nodig bij het ziekteverzuimproces van uw medewerkers en alles wat hierbij komt kijken? Dan kiest u voor De Bedrijfspoli

Waarom De Bedrijfspoli?

De Bedrijfspoli is een arbodienst, gevestigd in Nijmegen, die gelooft dat arbodienstverlening anders kan! Zo handelt De Bedrijfspoli direct, persoonlijk, meedenkend en garanderen zij meerwaarde te leveren. Er wordt zo gestreven naar de meest ideale werksituatie en dat werkgeluk op nummer 1 komt te staan. Daarbij hebben zij een belangrijke visie: een bijdrage leveren aan een betekenisvol leven van individuen. Dit doet De Bedrijfspoli door oplossingen te bieden betreft de preventie van verzuim, verzuim en arbeidsmobiliteit, zodat u de inzetbaarheid van medewerkers duurzaam kan bevorderen.

Diensten

De Bedrijfspoli biedt diverse diensten aan. Dit zijn onder andere twee pakketten, waarvan de een meer geschikt is voor kleinere bedrijven en de ander voor grotere ondernemingen. De pakketten bieden onder andere preventieve spreekuren, preventief medisch onderzoek en een second opinion aan. Daarnaast bevordert ieder pakket duurzame participatie van de werknemers. Ook biedt De Bedrijfspoli diverse keuringen aan.

Zorgportaal

Tot slot beschikt De Bedrijfspoli over een effectief verzuimmanagementsysteem: Zorgportal. Dit interactieve systeem biedt de mogelijkheid om uw eisen en wensen betreft de organisatie in te voeren. Tussendoor kan dit uiteraard ook aangepast worden. In dit systeem wordt dus een online dossier opgebouwd. Zo zijn er in Zorgportal toegangen tot adviezen en rapportages, verzuimstatistieken en interventies door De Bedrijfspoli te vinden. 

Dus streeft u naar een een veilige en gezonde werkomgeving en vindt u het belangrijk dat uw werknemers duurzaam kunnen participeren? De Bedrijfspoli in Nijmegen heeft het allemaal voor u in petto!