Connect2Success
Image default
Zakelijk

Oracle Inventarisbeheer Cloud Bedrijfstraining

Er zijn een aantal manieren waarop je kunt profiteren van Oracle Inventory Management Cloud Corporate Training. De Multisoft Virtual Academy biedt instructeur-geleide sessies waarin je hands-on ervaring opdoet met het werken met Oracle Inventory. Je krijgt ook digitale referenties en certificaten van voltooiing. Bovendien kun je vragen stellen aan je instructeur en krijg je persoonlijke feedback en begeleiding.

 

Werkuitvoering

Work Execution in Oracle Inventory Management Cloud is een functie van de software waarmee gebruikers werkorders kunnen aanmaken en beheren. In sommige gevallen kan een gebruiker met deze functie automatisch een productlotnummer aan een werkorder toekennen. Deze functie is vooral nuttig voor fabrikanten die productpartijen moeten definiëren voorafgaand aan de productie om controle-eisen en productetikettering te vergemakkelijken. Voorheen werden productpartijen alleen toegewezen wanneer de inventaris werd bijgewerkt.

De applicatie zal gebruikers ook helpen analytische rapporten te maken. Met behulp van deze applicatie kunnen organisaties zien welke materialen in voorraad zijn en welke naar leveranciers worden gestuurd. Ze kunnen ook gemakkelijk materialen beheren, serienummers controleren, ontvangsten initiëren en materialen overdragen tussen afdelingen. Deze functie maakt het gemakkelijker om materialen te beheren en de kosten te verlagen.

Oracle Integrated Business Planning and Execution biedt end-to-end planningsmogelijkheden voor productiebedrijven. Deze tool combineert de mogelijkheden van EPM en SCP met kunstmatige intelligentie (AI). Het helpt organisaties ook om kansen voor toekomstige verbetering op te sporen. Het biedt ook een geïntegreerd gegevensmodel voor alle belanghebbenden, zodat iedereen hetzelfde beeld ziet. Het gebruikt geavanceerde analytics om bedrijfsvoorspellingen te maken en op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen.

Kostenberekening

De Oracle Cost Accounting Cloud training behandelt concepten variërend van fundamenteel tot gevorderd. De training is ontworpen voor particulieren en zakelijke klanten en kan worden aangepast aan hun leertempo. De cursus behandelt onderwerpen als kostenanalyse, voorraadbeheer, waardering, winstanalyse en subledger accounting. Na succesvolle afronding ben je goed voorbereid om de Oracle Cost Management Cloud in je bedrijf te gebruiken.

Het gebruik van de Oracle Inventory Management Cloud kan materiaalclassificatie stroomlijnen en ervoor zorgen dat een bedrijf altijd up-to-date is. Het helpt ook bij het bijhouden van de voorraadbeschikbaarheid, waardoor een bedrijf problemen kan opsporen en oplossen voordat het grote problemen worden. De training behandelt ook effectief voorraadbeheer, waaronder het beheren van de levenscyclus van de voorraad en het verminderen van de uitgaven.

Bij de implementatie van Oracle Cost Accounting Cloud is het belangrijk om de rol van de magazijnbeheerder te begrijpen. Detailhandelaren verkopen vaak producten op verschillende locaties en bewaren de extra’s in een centraal magazijn. Het gebruik van de SCM-suite van Oracle, die Inventory Management, Logistics, Order Management en Product Lifecycle Management omvat, kan retailers helpen hun voorraad te beheren en de productiviteit te verhogen. Als een bedrijf bijvoorbeeld meerdere locaties heeft, kan het de Oracle Procurement Cloud gebruiken om producten in te kopen. De Oracle Logistics Cloud brengt het product dan van het magazijn naar de winkellocaties.

Een restaurant besteedt 30% van zijn budget aan voedsel. 4% van zijn voedsel gaat echter verloren. Dit betekent dat de “theoretische voorraad” (de voorraad in de voorraadadministratie) kan verschillen van de werkelijke telling. Bijvoorbeeld, een kunstwinkel bestelt 40 blikken van een populaire potlodenset, maar de potloden zijn nog onderweg.

Orderbeheer

Oracle Inventory Management Cloud is een geïntegreerde oplossing die je uitgebreid zicht geeft op materialen, voorraad en magazijnwerk. Het biedt ook vroegtijdige identificatie van voorraadproblemen en helpt je de kosten te verlagen. Deze cloud-gebaseerde software is perfect voor organisaties die bestellingen over verschillende kanalen moeten volgen en beheren. Oracle Inventory Management Cloud training legt de nadruk op effectief beheer van voorraadtoepassingen, het beheersen van uitgaven en het optimaliseren van de levenscyclus van voorraad.

Deze cloud-gebaseerde oplossing heeft veel voordelen, waaronder de mogelijkheid om ontvangst-, tel-, pick- en verzendtaken te automatiseren. Hierdoor kun je je productiviteit verhogen en de operationele kosten verlagen. De Oracle Inventory Management Cloud biedt ingebouwde functionaliteit en integratie met gespecialiseerde oplossingen van derden, waardoor duur maatwerk niet meer nodig is.

Deze cloud-gebaseerde software vergemakkelijkt het vastleggen van orders en orderverwerkingsstromen, inclusief het vervullen van klantorders. In deze training leer je hoe je het systeem instelt en bestellingen beheert. Je leert ook hoe je subinventaris, maateenheden en artikelen instelt en beheert. Je leert ook hoe je de functionaliteit van het systeem kunt configureren met Configurator, waarmee je configuratiemodellen kunt maken en deze kunt testen en implementeren.

Het Oracle Order Management Cloud Order to Cash 2020 Implementation Essentials examen omvat 58 meerkeuzevragen. Je moet er minstens 60% correct beantwoorden om te slagen. Dit examen kost 245 dollar en duurt 85 minuten.

Materiaal Classificatie

Het proces van Materiaal Classificatie (MCC) is een integraal onderdeel van Oracle Inventory Management Cloud. Met dit proces kan een bedrijf artikelen volgen aan de hand van hun classificatiecodes, ongeacht hun herkomst. Met MCC kan een bedrijf voorradige materialen classificeren op basis van hun classificatiecode, zonder een item master op te zetten.

Met dit proces kan een bedrijf gemakkelijk materiaalstromen en voorraadbeschikbaarheid bijhouden, en de kosten van producten en materialen bijhouden. Dit proces kan bedrijven ook helpen problemen vroegtijdig op te sporen. De training behandelt de grondbeginselen van materiaalclassificatie, waarmee een bedrijf het materiaalbeheerproces kan stroomlijnen en tijd en geld kan besparen.

De cursus behandelt ook de grondbeginselen van Oracle Inventory voor dagelijkse transacties en het beheren van voorraadniveaus. Het behandelt ook periodieke processen zoals voorraadopname en cyclustelling, die cruciaal zijn voor nauwkeurig voorraadbeheer. Daarnaast laat het gebruikers kennismaken met de belangrijkste elementen van het opzetten van de inventaris, waaronder de sub-inventaris, locators en inventarisartikelen.

Oracle Inventory Management Cloud biedt meerdere platforms en software die gemakkelijk te gebruiken zijn. Door de innovatieve aanpak hebben gebruikers op elk apparaat toegang tot het systeem en kan het geïntegreerd worden met spreadsheets. Hierdoor kunnen gebruikers elk segment van hun bedrijf plannen met één tool, ook mobiel. Het systeem is geoptimaliseerd voor wendbare fabrikanten met de mogelijkheid om capaciteitsbeperkingen, leveringsvertragingen en materiaaltekorten te markeren.

Integratie met andere systemen

Oracle Inventory Management Cloud is een geïntegreerd voorraadbeheersysteem voor je bedrijf. Het biedt een uitgebreid overzicht van de voorraad op meerdere locaties en traceert activiteiten vanaf de ontvangst van orders tot de verzending van goederen. Het is ook in staat vraagplanning en verkoopprognoses te implementeren om je te helpen je voorraad te beheren.

Het biedt end-to-end procesautomatisering, waardoor de kosten dalen en de bedrijfsprestaties worden gemaximaliseerd. Integratie met andere systemen is mogelijk met Oracle Integration Service (ICS)-gebaseerde integraties. Het stelt je ook in staat je kernsystemen te moderniseren met voorgebouwde flow, visuele ontwerpers en ingebedde best-practice integraties. Het elimineert verbindingsbarrières en versnelt je bedrijfsprocessen.

Door te integreren met andere systemen kun je fouten bij het invoeren van gegevens verminderen en realtime inzicht geven in je voorraad. Dit maakt giswerk en papierwerk overbodig. Met Oracle inventory management cloud kun je goederen en hun locaties traceren en kosten verlagen. Je kunt ook je efficiëntie en effectiviteit verhogen door de trainingstijd te verkorten en de bruikbaarheid te verbeteren.

Integratie met andere systemen is een essentieel kenmerk van Oracle ERP Cloud. Het is een veelzijdig platform dat is ontworpen om mee te schalen met de groei van je bedrijf. Het wordt ingezet op een cloudgebaseerd platform en geeft prioriteit aan gegevensbeveiliging. Het biedt ook gemakkelijk toegang tot de gegevens die je nodig hebt voor business intelligence en analyses.

Rapportage

De Oracle Inventory Management Cloud biedt een breed scala aan functionaliteit om materialen en voorraden te beheren. Het vereenvoudigt materiaalclassificatie, verbetert het voorraadbeheer en geeft zicht op materialen die naar leveranciers worden gestuurd. Gebruikers kunnen eenvoudig serienummers en ontvangsten controleren en materialen overdragen van de ene afdeling naar de andere. Het systeem helpt gebruikers ook bij het beheren en bijhouden van voorraadniveaus en uitgaven.

Daarnaast biedt Oracle integratie met financiën, verkoop en marketing voor een beter inzicht in klanten. Dit geeft een beter beeld van de klanten van een bedrijf en helpt het slimmere verkoopstrategieën te bedenken. Deze oplossing bevat ook geavanceerde planningssystemen waarmee een bedrijf kosten en middelen efficiënter kan bewaken.

Als je niet zeker bent van je vaardigheden en aanvullende training nodig hebt, dan heeft Oracle online cursussen en privélessen beschikbaar. Deze cursussen kunnen in een paar dagen worden afgerond en duren ongeveer twee uur per module. Je kunt ook kiezen voor privélessen met slechts vier deelnemers. Je kunt ook online tests doen ter voorbereiding op de toets.

In de Oracle Inventory Management Cloud Training leer je hoe je voorraadbeheer, belangrijke voorraadtransacties en business intelligence uitvoert. Je leert ook hoe je voorraadrapporten maakt. Het gebruik van deze oplossing kan je helpen bij het ontwikkelen van een efficiëntere supply chain en een meer tevreden klant.