Connect2Success
Image default
Adverteren

Squashen wordt de grootste sport van Nederland

Squashen is de gezondste sport

Er is een vrij recent onderzoek uitgevoerd door een groot instituut uit Amerika waaruit blijkt dat squash een van de gezondste sporten is die je kunt doen. Dit is bepaald door een aantal sporten te toetsen op meerdere variabelen waaruit blijkt welke sport het gezondste voor je is. Een grote squash webshop die hierbij helpt is Quality Squash Stores. Deze webshop helpt squasher het maximale uit zichzelf te halen en de meeste plezier uit de sport te halen. Door dit te doen helpt de squash webshop niet alleen de spelers die het spel zo leuk vinden maar ook de sport en de groei van de sport binnen Nederland en het buitenland.

De squash webshop helpt niet alleen de sport in Nederland maar ook in het buitenland (wereldwijd) door een internationale webshop te lanceren. Deze webshop is gelanceerd om op internationaal vlak de klant verder te kunnen helpen om het maximale uit de sport en zichzelf te halen.

Een goed squash racket dient een extensie van het menselijke lichaam te zijn en te fungeren als een verlening van de rechter of linker arm van de speler van het spel. De squash rackets die worden gemaakt worden in veel gevallen gemaakt voor zowel gevorderden als beginnende squashspeleres die net de baan op gaan en nog niet zoveel van de sport weten of te weten zijn gekomen. Een reden hiervoor is dat beiden doelgroepen (gevorderden en beginnende) een interessante doelgroep voor squash webshops zijn.

Wat is squash

Om te ontdekken welk squash racket het beste bij jouw speelstijl past is het goed dat je veel over squash weet en de vele variabelen waar dit van afhangt. Ieder persoon die zich bezighoudt met de sport is een ander persoon met een verschillende karakter en dit toont zich in de meeste gevallen ook op de baan.

Squash is een sport waarbij de bal maximaal twee keer max stuiteren voordat de tegenstander (of jij) er is / er mag zijn. Wanneer de bal vaker dan een keer stuitert (twee of meer) is het punt voor de tegenstander. Dit wordt dan 11 keer gedaan totdat de game voorbij is en er een nieuwe game wordt gespeeld. In de meeste gevallen worden er drie vier of vijf games gespeeld om een best of 5 te winnen. Squash rackets zijn hierbij onmisbaar met name doordat het zorgt voor het juiste kunnen uitvoeren van de techniek van een bepaalde speler.

https://www.qss-squash.nl