Connect2Success
Image default
Bedrijven

Heb jij een burn-out?

Krijg jij ook steeds meer stress op je werk, omdat je bijvoorbeeld niet al je taken afkrijgt? Het is niet dat je te traag bent om al je taken af te maken, het is vooral dat je eigenlijk teveel taken krijgt vergeleken met de periode waar het in af moet zijn. Je hebt dus gewoon te weinig tijd om al die taken af te krijgen, uiteindelijk gaat ook alles opstapelen. Er wordt ook verwacht dat je na je werk nog altijd even je mail checkt. AL die stress kan een burn-out veroorzaken. Een burn-out heeft niet alleen effect op je werk maar ook het fatsoenlijk functioneren op persoonlijk vlak zal moeilijk verlopen. Helaas is een burn-out heel moeilijk zelf te verhelpen en moet je vaak een professional inschakelen.

Als je van plan bent een professional in te schakelen kan je terecht bij piekerpoli, zij hebben psychotherapie amsterdam.De oorzaken hebben we al kort aangehaald en heeft dus vaak te maken met een te hoge werkdruk en vooral als er dan ook nog een ander factor, als bijvoorbeeld de kinderen die het huis uitgaan, bij komt kijken. Het is vooral belangrijk dat als de eerste verschijnselen beginnen te komen je hier ook iets mee doet. Op deze manier kan je een burn-out voorkomen, voorkomen is beter dan genezen. Het is ook als je te lang wacht met een burn-out te behandelen, de behandelperiode steeds langer zal duren

Neem dus zeker op tijd contact met een psychotherapeut den haag. Wanneer je op tijd contact kan komen zal je sneller van je burn-out afzijn en kan erger worden voorkomen. Niemand loopt graag met een burn-out rond en heeft zeer grote consequenties als je er toch te lang mee gaat rondlopen. Zowel voor jezelf als gevolgen voor de mensen die rond om jou leven, je familie en vrienden dus.

https://piekerpoli.nl/