Connect2Success
Image default
Bedrijven

Balenpers neemt uw opruimwerk uit handen

Zit uw kantoorruimte, magazijn of productielocatie steeds vol met papier, karton, plastic en ander afval? Wilt u uw werkruimte netjes houden, maar lukt het niet? Dan is een handige balenpers een perfecte oplossing voor uw werkruimte. Met een balenpers zal het u niet meer zoveel moeite kosten uw kantoorruimte, magazijn of productielocatie netjes te houden. We hebben een groot assortiment aan balenpersen, die uw werkruimte op het gebied van veiligheid, orde en milieu, zullen verbeteren. De balenpers kan gebruikt worden voor het persen van papier, karton, plastic en folie. De balenpers neemt niet alleen het opruimwerk uit handen, maar zorgt ook voor meer ruimte.

Met een balenpers bespaart u op afvaltransport

De balenpers in een must voor uw werkruimte. Hiermee bespaart u ook op kosten voor afvalinzameling en afvaltransport. In plaats van dat uw werkruimte steeds rommelig wordt, wordt afval steeds opgeslagen en samengeperst in de balenpers. Vrijwel alle balenpersen verminderen het afvalvolume tot maximaal 90%. Deze machines zijn perfect toepasbaar in grotere winkels en in verschillende branches voor het persen van verpakkingsmateriaal. Onze balenpersen zijn leverbaar in verschillende capaciteit grootten en typen; van kleine, compacte handmatige balenpersen die bijvoorbeeld geschikt zijn voor folies tot elektrische balenpersen. Wilt u weten welke type het best bij u past? Neem contact met ons op.

Een balenpers voor elke situatie

Stapelt afval zich op in uw kantoorruimte, magazijn of productielocatie? Koop een balenpers en zorg voor meer ruimte in uw werkruimte. Bent u geïnteresseerd in een balenpers? Ons assortiment is ruim. Sommige balenpersen kunnen slechts één afvaltype verwerken, terwijl andere balenpersen meerdere afvaltype kunnen verwerken. We hebben voor elke behoefte en budget een oplossing. Bovendien voldoet elke balenpers aan de gezondheids- en veiligheidseisen. Indien u overweegt een balenpers aan te schaffen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij garanderen u van de beste prijs. Wij kunnen u ook adviseren welke balenpers u het beste in uw ruimte kunt plaatsen.