Connect2Success
Image default
Bedrijven

De mooiste stickers voor uw bedrijf

Stickers Hengelo maakt de mooiste stickers voor u en uw bedrijf. Stickers kunnen een goede manier zijn om uw bekendheid te vergroten. Het is daarnaast ook nog eens een mooie manier om uw bestellingen in te pakken. U kunt de stickers helemaal personaliseren, het kan ons eigenlijk niet gek genoeg. U hoeft dan ook niet vast te houden aan de bekende vormen zoals cirkels en vierkanten. De vorm kunt u volledig zelf bepalen. Als u stoelen verkoopt, kan u gewoon kiezen voor de vorm van een stoel. Dat is toch ontzettend gaaf? Daarnaast kunt u de kleuren en afmetingen ook zelf kiezen.

Stickers voor elke ondergrond

De stickers van Stickers Hengelo zijn geschikt als raamstickers en zullen geen plak laag op het raam achterlaten. Hierdoor kunt u de kinderen ermee laten spelen, of zelf de stickers geregeld op een andere plaats hangen. De raamstickers zijn ook geschikt voor in de auto en kunnen goed tegen warmte of vocht. Als de zon er lang op schijnt kunnen de stickers iets verkleuren, maar verder blijven ze helemaal in tact. U kunt ook stickers in Hengelo bestellen voor het verpakken van uw bestellingen. U kunt bijvoorbeeld sluitstickers met het logo van uw bedrijf bij ons laten maken.

Een professionele uitstraling

Met deze stickers kunt u de doos afsluiten. Zodra ze bij uw klanten aankomen zullen ze direct zien van wie het pakket komt. Daarnaast zorgt het voor een professionele look en dat is precies wat je wil als bedrijf zijnde. Wij denken graag met u mee en adviseren u graag in de kleuren en afmetingen. Als u zelf niet zo creatief bent om iets te bedenken of ontwerpen, mag u ons de vrije gang laten gaan. Wij zullen dan wat voor u ontwerpen en vragen om uw goedkeuring. Wanneer u tevreden bent laten wij Stickers Hengelo de stickers afdrukken en worden ze naar u opgestuurd.