Connect2Success
Image default
Bedrijven

Leuke kapsels voor tijdens de feestdagen

 

Het is weer bijna december, het is weer tijd om na te denken wat je aandoet tijdens de feestdagen en hoe je je haar gaat doen tijdens de feestdagen. In dit artikel zullen we een paar kapsel bespreken die perfect zijn voor tijdens de feestdagen. Onekappers kapsalon Delft kan al deze kapsels voor je mogelijk maken.

Een van de kapsels die helemaal in is nu zijn de losse krullen. Deze kan je creëren door een dikkere krultang te gebruiken. Je kunt ook je haar in drie dikke vlechten doen en dit even laten zitten, wanneer je deze los doet zul je ook grote krullen hebben. Het is ook prachtig om gewoon vlechten in je haar te hebben. Je kan er voor kiezen je haar aan twee kanten aan de bovenkant in te vlechten. Wanneer je dan de rest los houdt en het krult heb je gelijk een hele feestelijke look gecreëerd.

Je kunt er ook voor kiezen je haar in een staart te doen, maar niet een normale staart. In plaats van een elastiekje kun je een plukje van je haar om de staart heen wikkelen, hierdoor ziet het er erg sierlijk uit. Wanneer je dan de bovenkant van je haar toupeert zit het er nog sierlijker uit. Nu heb je een bijzondere staart op je hoofd.

Krullen zijn eigenlijk altijd goed rond deze dagen, of je nou lang haar hebt of je haar wat korter is. Wanneer je middellang haar hebt is het prachtig om er een lossere krul in te doen. Heb je langer haar, ga dan voor een strakkere krul. Kam de krul daarna door voor een prachtig kapsel. Opzoek naar een kapper Delft centrum, ga dan sowieso naar Onekappers. Hier wordt je geholpen met alle prachtige kapsels en zul je shinen tijdens de feestdagen.

http://www.onekappers.nl