Connect2Success
Image default
Bedrijven

Met de standbouw in Utrecht heb je geen zorgen

Wanneer je aanwezig gaat zijn op een beurs in Utrecht dan heb je misschien ook wel een eigen stand. De goede standbouw in Utrecht helpt je graag met het ontwerpen en neerzetten van je eigens stand zodat je tijdens het event lekker opvalt en de klanten voor je in de rij zullen staan. Je hebt niet alle benodigdheden ter beschikking of je hebt wel een stand, maar je hebt geen koerier die alle spullen naar locatie kan brengen. Alles staat altijd op tijd klaar en wordt ook weer na afloop voor je afgebroken. Je hebt hier dus zelf geen zorgen aan en hoeft alleen maar te zorgen dat jouw stand er uit springt en jij alle beursgangers op een leuke manier aanspreekt tijdens het event of de beurs. De standbouw in Utrecht regelt dan de rest voor je.

 

24 vierkante meter

De standbouw in Utrecht kan stands opbouwen van een maximum van 24 vierkante meter. Eerst zullen zij de benodigdheden van de stand bij je komen ophalen. Dit is de stand zelf en alle materialen die erbij horen om deze te kunnen opbouwen. Deze onderdelen zullen met veel precisie naar de beurs worden vervoerd, zodat er geen beschadigingen ontstaan en er geen onderdelen kwijt kunnen raken. Eenmaal op de locatie aangekomen wordt er direct gestart met het opbouwen van de stand door de standbouw in Utrecht. Hierbij wordt er ook gekeken naar de elektronica en de verbinding met de WIFI.

 

Voorbereiding en afbreking

Alles is al voorbereid voordat jij op de beurs aankomt en zo kun jij direct van start gaan als je aankomt door middel van de hulp van de standbouw in Utrecht. Wanneer de beurs is afgelopen zal er weer een team voor je klaarstaan die jij helpt met het afbouwen van de desbetreffende stand. Alle materialen worden gecontroleerd en deze worden weer gebracht naar de desgewenste locatie.