Connect2Success
Image default
Eten en drinken

Hoe Whole Foods u beïnvloedt op weg naar een beter leven

Iemand heeft me ooit gezegd dat als ik een hele taart eet, dat betekent dat ik een hele maaltijd eet. Dit artikel gaat precies over ons gezondheidsthema, natuurlijke remedies voor het leven, en het eten van heel voedsel en de principes voor het leven. Het feit dat je misschien een halve taart of een hele taart eet, betekent niet dat je een hele maaltijd eet. In feite gaat dit artikel over heel voedsel. Het heeft niets te maken met verwerkt voedsel.

Wat is nou eigenlijk de betekenis van dit soort voedsel

Als je kijkt naar de betekenis van heel voedsel, is het eigenlijk onbewerkt, ongeraffineerd, en kan in feite rauw gegeten worden. Het is puur en er is niets aan toegevoegd. Dat is het mooie van een heel voedingsmiddel. Het is inderdaad, puur. Precies zoals het in de eerste plaats gemaakt is. Dat is waarom je, als je zegt dat heel voedsel, het meeste rauw kan eten.

Dit is geen artikel over rauw voedsel of een rauw voedseldieet, maar het gaat wel hand in hand. In feite kun je heel voedsel rauw eten en je kunt het ook koken. Ze zijn bedoeld voor je lichaam, voor voeding, verjonging, reiniging en genezing. Dit is niet bepaald raketwetenschap, maar we hebben wel onderzoek gedaan naar volkorenvoeding en we hebben ontdekt dat deze voeding je levensstijl kan verrijken en zelfs het risico op kanker kan verminderen. Verrassing, verrassing! Nou, het spreekt voor zich dat whole foods precies dat zijn. Ze zijn bedoeld voor je lichaam en zijn ook bedoeld om te genezen.

De verandering in de kijk naar voedsel door de jaren heen

Met betrekking tot elke gezondheidsstudie die de mensen van lang geleden zouden hebben gedaan, is het hele voedingsdieet al duizenden jaren oud en de mensheid heeft heel goed geleefd op hele voedingsmiddelen. Het is pas in de laatste 100 tot misschien 50 jaar dat we onszelf echt hebben vervuild met geraffineerde en verwerkte voedingsmiddelen met overtollige suiker, alcohol, vlees, chemicaliën, en additieven aan hen. Ze waren er niet meer dan 100 jaar geleden. Er is een oud gezegde dat als mijn oma iets zou eten zoals het is, dan is het waarschijnlijk goed voor je. Dat gezegde gaat uit de mode omdat je ziet dat veel mensen tegenwoordig kiezen voor een soort verwerkt voedsel of kant-en-klaarmaaltijden, en omdat het handig is, betekent het dat het meestal voorverpakt is, of een diepvriesmaaltijd die van een soort verwerking moet zijn gekomen. Het is duidelijk dat het niet hetzelfde is als een heel voedingsmiddel. Zoals u kunt zien is het erg belangrijk om dit goed te doen en de principes achter whole food te begrijpen.

De originele creaties van verschillende etenswaren

Als je kijkt naar de originele creatie, als je het zo zou kunnen zeggen, werden we gevoed met bepaalde voedingsmiddelen. Wat toen voor ons beschikbaar was, was zeker heelvoedsel. Als je kijkt naar fruit en groenten, noten, zaden, oliën, granen, sommige eieren, melk, honing, kruiden en specerijen, bonen en peulvruchten, dan zijn dat allemaal hele voedingsmiddelen. In feite kun je al deze dingen rauw eten. Deze zijn eigenlijk in symmetrie met het lichaam. Ze vormen eigenlijk ons lichaam, dus de chemicaliën in deze voedingsmiddelen zijn eigenlijk ook in ons lichaam te vinden. Als je iets anders probeert, zoals een verwerkt of chemisch verrijkt voedsel, dan biedt het je lichaam echt iets anders aan. Het doet iets anders met je lichaam, waar het bedoeld is om de ene kant op te gaan en je presenteert het met een andere kant. Het is een soort van een ronde pen in een vierkant gat, alleen passen sommige van hen, maar ze passen niet perfect. Onze cellen en DNA zijn afhankelijk van een goede symmetrie met onze voedsel- en energie-inname. Als het een perfecte match is, is het geweldig. Als het geen perfecte match is, dan verlies je veel mogelijkheden om je te voeden, te genezen en te reinigen met deze natuurlijke voeding.

Verschillende voedselsoorten die gebruikt kunnen worden

We noemden al eerder fruit en groenten, noten en zaden, oliën en granen, grote vruchten zoals appels, sinaasappels, grapefruit, watermeloen, en al deze dingen hebben specifieke en gerichte boodschappen voor je lichaam. Het is belangrijk dat u ook een goede inname van deze hele voedingsmiddelen en groenten heeft. Broccoli, asperges, bloemkool, pompoen, en al deze dingen zijn ook gericht op bepaalde aspecten en delen van ons lichaam, dus het is belangrijk dat we een goede mix van groenten in ons dieet en een hele voeding hebben. Hoe zit het nu met zaden zoals zonnebloempitten? Of noten zoals amandelen en macadamia? Oliën zoals olijfolie of lijnzaadolie worden afgezet naar bepaalde delen van het lichaam, dus als je een goede mix hebt, kunnen ze zeker helpen in de richting van je algehele welzijn. Als je kijkt naar een ander heel voedingsmiddel zoals honing, is het een natuurlijk antibacterieel middel en kan het gericht zijn op bepaalde gebieden. Als je een wond hebt, kun je de honing recht op die wond zetten zonder je zorgen te maken over een infectie. Als je een zere keel hebt, kan je wat honing hebben en zal het de keel verzachten. De antibacteriële eigenschap ervan zal de verspreiding van bacteriën en infecties in je keel helpen voorkomen.

De bereiding van de voedselsoorten

Er zijn verschillende manieren hoe dat eten lekker smaken krijgen. Daarvoor gebruiken de meeste mensen gewoon pannen waarbij olie wordt toegeveogd. Als je gezond wil eten en dit voor een langere tijd raden wij u aan om eens te kijken naar de philips airfryer xl aanbieding. Daardoor bespaart u geld maar maakt u wel gelijk voor een hele tijd gezonde eten. Daarnaast kunnen er ook nog bepaalde kruiden worden gebruikt in onze dagelijkse keuken, maar wist u dat ze werden gebruikt door middel van de oude geneeskunde ruim voor het koken om bepaalde kwalen die je zou kunnen hebben te genezen? De Chinezen staan bekend om deze de oude Chinese remedies met de kruiden of specerijen. U kunt kokend water toevoegen aan specifieke kruiden en specerijen en het aroma van sommige daarvan inademen om uw luchtwegen te helpen openen of om een snee of een laesie te genezen. Al deze kruiden en specerijen hebben cer

 

https://www.ny400.nl/