Connect2Success
Image default
Eten en drinken

DE cateraar uit Amsterdam Noord

Catering regelen in Amsterdam

Deze buitengewone stad biedt altijd wat mee te maken. Zo kent Amsterdam talloze festivals en een gezellige nachtleven die u gedurende het jaar kunt doorstruinen. Heeft u behoefte aan meer te weten te komen over wat u kunt meemaken in Amsterdam? Volg dan deze site. In zo?n feestelijke gemeente, verbaast het u vast niet dat veel mensen op zoek zijn naar een online traiteur, die weet wat hij doet. Of u nu een bedrijfsfeestje organiseert of een particulier feestje geeft. Voor de lekkerste catering uit Amsterdam gaat u naar Cateraar Happie Delivery. Catering regelen voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering. Met onze webshop heeft u uw lievelingsgerechten simpel geregeld. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen in Amsterdam? U zit hier helemaal goed voor zalige middagmaaltijden, de meest unieke borrelhapjes, de meest smakelijke buffetten en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het grillen en als laatst weer tot het afbreken. Ook de vaat wordt gedaan. Dat is toch perfect?


 

Welke soorten catering wordt er allemaal geleverd in Amsterdam?

De webwinkel van Happie Delivery staat tot de nok toe vol met lekkernijen. Zo kunt u kiezen uit de volgende soorten gerechten

Lunch bestellen of toch een high tea, buffet of BBQ?

De verste middag maaltijden laat je bezorgen door Happie catering in Amsterdam. Voor allen zit er wel wat tussen|is er iets te vinden in ons assortiment|is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunches bestaan uit diverse broodjes, knapperige salades, warme broodjes, en zelfs diverse candybars. U kunt uw lunchpakketten per persoon laten verpakken. Ook als u uw middagmaaltijden bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat geen probleem.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van biologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook ons best voor een beter milieu. Wilt u zin in iets luxers dan een ordinaire middagmaaltijd, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse pakketten boordevol met heerlijke zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, scones en uitgebreide sandwiches met roomkaas. Te bestellen voor grotere groepen of kleine samenkomsten. Hebben uw gasten dieetwensen? Wij houden er natuurlijk rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is helemaal geen probleem. Buffetten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste avondmaaltijden van Amsterdam ,durven wij wel te zeggen. De keuze op onze website is gigantisch. U vindt van Aziatische menu?s tot visbuffetten! Ook kunt u uw menu helemaal op maat bij ons bestellen. Zo kiest u totaal zelf welk menu wij aan uw gasten serveren. Bent u liefhebber van een zonnig feestje, onder de volle zon? Ga dan voor onze BBQ Catering! Dit kan u van A tot Z door ons laten verzorgen. Of u nu kiest voor alleen het BBQ-menu, of dat u ook een BBQ-meester wilt laten komen. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De barbecues worden bezorgd in heel Nederland.

Borrelhapjes en tapas

Onovertroffen en originele borrelhapjes bestellen doet heel Amsterdam via de webshop van Happie. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings hapjes vindt. Van canapÈs tot vega hapjes en van mini pizza?s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal.De partysnacks worden geleverd in alle steden van Nederland Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd het tapasbuffet dat perfect past bij uw event.