Connect2Success
Image default
Bedrijven

Gevaarlijkste verkeerslocaties in Nederland

Wanneer je net bezig bent met lessen of net je rijbewijs hebt gehaald, zijn sommige verkeerssituaties een beetje spannend. Hoewel je goed kunt rijden zijn er een aantal plekken in Nederland waar de zelfs door ervaren rijders, veel ongelukken gebeuren. Het is altijd belangrijk om goed op te letten in het verkeer, maar heb jij net je rijbewijs gehaald of ben je bezig met lessen? Probeer dan in ieder geval deze plekken te vermijden.

Keizer Karelplein Nijmegen

Het Keizer Karelplein staat bekend om de grote drukte, omdat het een knooppunt is van zes straten die voor de doorstroom van Nijmegen zorgen. Het plein is traditioneel opgebouwd als rotonde, er zit echter nog een extra addertje onder het gras. Op de rotonde zijn verschillende stoplichten geplaatst, waar je goed op moet letten. Daarnaast heeft het verkeer op het plein geen voorrang op het verkeer dat het plein oprijdt.

Kruispunt Blaakweg Tilburg

In drie jaar tijd gebeurde er op dit kruispunt 46 ongelukken. Niet zo gek dus dat dit ook een van de meest gevaarlijke verkeerslocaties is van Nederland. Op dit kruispunt komen de Blaakweg, Ringbaan West en Ringbaan Zuid bij elkaar. Het zijn drukke wegen in Tilburg, waarmee het een van de drukste kruispunten van de provincie Brabant is.

Kruispunt Waldorpstraat Den Haag

Deze oversteekplaats tussen de Viaductweg en de Waldorpstraat is ook een van de meest gevaarlijke kruispunten van de regio Den Haag. In drie jaar zijn hier meer dan 33 ongelukken gebeurd. Opvallend aan dit kruispunt is dat het de meeste slachtoffers heeft van alle drie de gevaarlijke plekken. Echt een stuk om goed op te letten dus!

Rijschool Kerkrade

Wil je goed voorbereid zijn op deze gevaarlijke situaties en ze niet uit de weg willen gaan? Zorg er dan voor dat je goede begeleiding krijgt tijdens je rijlessen. Rijschool Kerkrade biedt deze begeleiding op een coachende manier. Rijschool Kerkrade heeft het beste met je voor. Ze zorgen voor veilige rijlessen, maar rijschool Kerkrade zorgt er ook voor dat je zonder begeleiding veilig de weg op kan.

https://drivingcoach.nl/rijschool-kerkrade/