Connect2Success
Image default
Woningen

Wanneer kan je de slotenmaker in Delft inschakelen?

Een slotenmaker kan natuurlijk sloten repareren. Slotenmakers kunnen veel meer dan dat en zeker de slotenmaker in Delft waar ik over ga vertellen in dit artikel. Namelijk deze slotenmaker in Delft kan veel meer dan alleen sloten repareren. Sloten kunnen namelijk verouderen naarmate ze jaren lang gebruikt worden. Sloten kunnen helaas niet voor eeuwig goed blijven evenals de deuren waar ze in zitten. De deuren kunnen namelijk gaan rotten van binnen, ze zijn namelijk in de meeste gevallen van hout gemaakt. Dit gaat op een gegeven moment rotten door vocht of door regen. Dit maakt het voor inbrekers vaak erg makkelijk om binnen te komen. Heb jij een ouder huis waarvan je niet weet hoe oud de sloten en de deuren zijn? Dan is het misschien handig om hier naar te laten kijken. Dit kun je bij Slotenmaker Exacto doen. 

Wie zijn Exacto en waarvoor kun je ze inschakelen? 

Exacto is een slotenmaker in Delft die mensen helpt bij alles wat te maken heeft met sleutels, sloten, deuren en beveiliging. Heb je bijvoorbeeld je deur per ongeluk dicht laten vallen en liggen de sleutels nog binnen? Dan kun je Exacto bellen en zullen zij binnen een half uur aanwezig zijn. Je kunt Exacto voor nog veel meer dingen vragen, hieronder zie je voor welke dingen je nog meer terecht kan bij Exacto: 

  • Sleutels kwijt geraakt

  • Nieuwe sloten 

  • Nieuwe sloten na inbraak 

  • Veiligheidscontrole 

  • Sleutels vergeten 

  • Dichtgevallen deur 

Wat te doen na inbraak? 

Niemand wilt slachtoffer zijn van een huis inbraak, maar het kan zeker gebeuren. Wanneer er bij je is ingebroken kan het zo zijn dat zij binnen zijn gekomen doordat de sloten verouderd zijn of doordat de deurpost verrot is. Ze kunnen met een koevoet de deurpost openbreken en zo makkelijk naar binnen komen. Neem direct contact op met Exacto wanneer jij slachtoffer bent van een inbraak en zij zorgen dat je weer veilig in huis en uit huis kunt zijn.