Connect2Success
Image default
Woningen

Hoe maakt een slotenmaker je autodeur open?

Hoe maakt een slotenmaker je autodeur open?

 

Photo by Tumisu on Pixabay

Autodeuren kunnen ingewikkelde dingen zijn. Ze sluiten met een eenvoudige hendel, maar ze zijn ook gemaakt om aan te voelen wanneer iemand de auto nadert, zodat ze automatisch worden vergrendeld. Slotenmakers zijn experts in het openen van alle soorten autodeuren. Het is niet eenvoudig om in uw auto te komen zonder het slot open te breken of met een sleutel te openen. Maar als je hulp nodig hebt, zijn we je graag van dienst. Hier zijn enkele geweldige tips over hoe u uw deuren sneller kunt openen dan u voor mogelijk houdt.

 

Lock the key

Als u op een openbare parkeerplaats of in een garage parkeert, of als u uw sleutels in het contact hebt laten zitten, is het een slim idee om de sleutel op slot te doen. Als iemand uw auto vindt en probeert uw sleutels te gebruiken om de deur te openen, kan hij het slot openbreken om binnen te komen. Als iemand uw auto vindt en erin kan komen, kan hij er misschien met uw auto vandoor gaan. De sleutel in de auto bewaren of op een veilige plaats verstoppen kan dit helpen voorkomen.

 

Test voor controle

Een eenvoudige test kan uitwijzen of uw deur op slot zit met een apparaat dat voelt of er iemand aankomt. Steek uw sleutel in het slot en draai hem dan voorzichtig om. U moet de tuimelaars in het slot voelen bewegen. Als u niets voelt, is het slot niet ingesteld om iemand met een sleutel aan te voelen komen.

 

Lockout Service

In sommige steden en gebieden kunt u een lock-out service krijgen. Dit is een nooddienst die een vergoeding vraagt, maar uw auto voor u ontgrendelt. Als u ooit ergens gestrand bent en uw auto moet worden ontgrendeld, is dit een goedkope en effectieve manier om het te laten doen. Controleer bij u in de buurt of deze dienst beschikbaar is.

 

Leren Starten

Veel auto’s hebben een voorziening waarmee u uw auto kunt opstarten. Het probleem met deze functie is dat het geen snelle manier is om uw auto te starten. Zodra u binnen bent, moet u de lichten aanzetten, uw stoelen verplaatsen, uw versnellingspook in de parkeerstand zetten en de motor afzetten. Dit kan 30 seconden of langer duren en het kan zijn dat u niet uit de auto kunt stappen voordat dit is gebeurd. U kunt dus beter proberen uw auto buiten de auto te starten met een draagbare jumpstarter. Dit kan worden gedaan met twee personen, en kan worden gedaan in een kwestie van seconden.

 

Lockout Tool Kit

Als je ooit buitengesloten bent van je auto, of als iemand anders je uit je auto blijft sluiten, is een lockout tool kit een must have. Het kan worden gebruikt op elk type autodeur, en zal de werking van het slot doorbreken en u binnenlaten. Dit kan gedaan worden door iedereen die bereid is het te proberen. Het slot kan worden vervangen door een staaf die kan worden gepickt. Deze kit is online te vinden voor minder dan 100 dollar. Zorg ervoor dat het de meest voorkomende soorten sloten heeft, zodat het op zoveel mogelijk auto’s werkt.

 

De deurknop hendel truc

Als iemand je uit je auto sluit en de sleutel buiten de auto houdt, kun je een deurkrukhendel gebruiken om de deur te openen. Dit is een deurknop gemonteerd op een hendel zodat je hem naar binnen kunt duwen. Deze truc is ook handig als uw sleutel in de auto ligt en u hem eruit moet halen. Je kunt een deurhendel gebruiken om de sleutel uit het slot te trekken en hem dan gebruiken om de deur te openen. Dit werkt het beste als de sleutel zich in een zeer nauwe ruimte bevindt, zoals onder een versnellingspook of in het dashboard.

 

Glas breken in geval van nood

Als uw autodeur op slot zit en niemand hem kan openen, probeer dan het glas te breken. Dit is gevaarlijk, dus doe dit alleen als u echt geen andere keuze hebt en u zeker weet dat u ermee wegkomt. Probeer eerst met een deurhendel aan het slot te trekken. Dit kan gevaarlijk zijn en wordt afgeraden. Als u het glas moet breken, doe dat dan aan de buitenkant van de auto. Het glas moet van het uiteinde naar het midden breken, zodat de scherven van u af worden geduwd.

 

Bedek je sleutelgat met tape

Als u uw autodeur moet openbreken om binnen te komen, kunt u het sleutelgat afplakken met tape. Dit maakt het zo dat niemand zijn sleutel kan gebruiken om de deur te openen als deze ontgrendeld is. Als de deur eenmaal op slot zit, kan niemand hem met zijn sleutel openen. U kunt dit doen als iemand u uit de auto heeft buitengesloten, of als iemand met opzet de werking van uw sleutel blokkeert. Bedek het sleutelgat met tape en laat hen weten dat u voorzorgsmaatregelen neemt. Ze kunnen het blokkeren van uw sleutel na een tijdje opgeven als ze niet gewond willen raken.

 

Verwijder metalen schroeven en scharnieren.

Als uw deur oud is, kunnen metalen schroeven hem bij elkaar houden. Deze schroeven kun je verwijderen met een schroevendraaier. De scharnieren van de deur kunnen ook worden verwijderd en vervangen als ze verroest of gebroken zijn. Dit is een gevaarlijke en moeilijke klus, dus doe het alleen als je weet wat je doet. Zorg ervoor dat u iemand vindt die u kan helpen voordat u dit probeert.

 

Bottom Line

Autodeuren openen kan lastig zijn, maar dat hoeft niet. Volg deze tips en trucs, en je zal in staat zijn om uw deuren te ontgrendelen sneller dan je voor mogelijk houdt. Je kan altijd een slotenmaker bellen die deze voor je open maakt!

https://just-right.nl/een-afgesloten-auto-openen-in-utrecht-nederland/