Connect2Success
Image default
Woningen

Duurzamer wonen met dank aan de elektrische boiler.

Duurzamer wonen met dank aan de elektrische boiler.

Er wordt nogal eens aan getwijfeld, maar een elektrische boiler of een elektrische cv gaat net zo lang mee als een gas gestookte variant, ze worden steeds voordeliger in aanschaf en elektrische boilers en cv’s zijn ook nog eens hartstikke zuinig in gebruik!

Een elektrische boiler of een elektrische cv wordt doorgaans gebruikt om je sanitaire water te verwarmen. En elektrische boilers of elektrische cv’s zijn apparaten simpel geplaatst kunnen worden op de plek waar een gas gestookt model zat zonder dat er ingrijpende dingen veranderd moeten worden en er andere leidingen aangelegd moeten worden.

Alleen willen we wel de aller goedkoopste én de allerbeste kwaliteit als we een nieuwe gaan aanschaffen.

Daarom zijn we op zoek gegaan en vonden we op de website van elektrischeboiler.eu de allerbeste deals. Zij verkopen al jaren elektrische boilers, elektrische cv’s, maar ook waterontharders, zonneboilers, combi cv’s, warmtepompen en doorstroomapparaten dus hier weten ze waar ze het over hebben.

Zij hebben alles op voorraad en kan de volgende dag dus al in huis zijn. 
Doordat elektrischeboiler.eu jaren ervaring heeft met elektrisch aangedreven apparatuur kunnen ze je helpen de juiste keuze te maken voor jouw persoonlijke situatie. Maar de on- line calculator op deze website is ook heel handig om zelf te berekenen wat je daadwerkelijk nodig hebt.

Er is een ruime keuze aan elektrische boilers in alle denkbare maten en voor iedereen toepasbaar. Strak vormgegeven, platte modellen met een diepte van maar 25 cm die in een keukenkastje passen of hang het apparaat gewoon in het zicht, wat door de mooie strakke vormgeving ook niet zal misstaan.

 

 

Er zijn close in of up boilers van 5, 10 en 15 liter, maar ook grotere exemplaren zijn te koop, tot zelfs 2000 liter. En alles wordt in de EU gemaakt.

Elektrischeboiler.eu levert  boilers met een KIWA gekeurde inlaatcombinatie, muurbeugel en montage schroeven.

Verduurzaam dus mee, maar wel op jouw manier! 

https://elektrischeboiler.eu/