Connect2Success
Image default
Zakelijk

Maatschappelijk werk Amsterdam, ook voor jou!

Maatschappelijk werk Amsterdam is er voor iedereen die het nodig heeft. Ook voor jou dus. Kijk eens op de website naar de mogelijkheden. Daarnaast bieden wij ook verschillende functies aan. Je kunt bijvoorbeeld denken aan pedagogisch medewerk. Ben jij die duizendpoot die wij zoeken en ons verbinden kan met de maatschappij? Dan zoeken wij jou! Wanneer je kiest voor het geven van invulling aan de vacature pedagogisch medewerker ben je de schakel in een lange ketting. Je zorgt voor contact tussen iedereen die bij een van je cliënten betrokken is. Waarbij je werkt met een dossier, contacten en natuurlijk vanuit je eigen expertise. Je hebt een veelzijdige functie en moet soms van alle markten thuis zijn. Niet onbelangrijk, je hebt oog voor wie je het allemaal doet nodig. Omdat je er uiteindelijk bent om te helpen.

Vacature pedagogisch Medewerker opvullen?

Lijkt de functie je op het lijf geschreven? Dan moet je absoluut reageren. Je bent als pedagogisch medewerker het gezicht van de betrokkene. Zorgt voor oplossingen en bekijken wat er allemaal mogelijk is. Waarbij je nauwlettend contact onderhoud en alles netjes documenteert. Daarnaast zorg je ervoor dat er ontwikkeld kan worden en onderzoekt altijd de mogelijkheden. Je bent de schakel tussen toekomst en het nu. Juist omdat het een veelzijdige functie is moet je oog voor detail hebben en kunnen schakelen wanneer de situatie dit vraagt. Je werkt in een vast team en bent bij alle processen betrokken waardoor je ook weet hoe het allemaal in elkaar steekt. Of wat er voor een verder functioneren mogelijk is.

Maatschappelijk werk Amsterdam

Je vervult als pedagogisch medewerker natuurlijk een maatschappelijke functie, met als insteek verbinden en betrokkenheid. Dat vraagt dus om de nodige kennis en inzet. Waarbij je jouw passie helemaal kunt inzetten om anderen te motiveren, ondersteunen en sturen. Je bent dus een echte duizendpoot die volop in het leven staat en dat wilt overbrengen. Laten wij gewoon eens in contact komen met elkaar. Wij hebben je een leuke uitdaging te bieden en jij bent juist op zoek naar een uitdaging.