Connect2Success
Image default
Marketing

Beginnen met SEO? Zorg eerst voor een SEO-analyse

Voordat je begint met een SEO bureau is het van belang dat je een SEO analyse maakt. Je moet natuurlijk weten hoe alles te werken gaat en waarvoor het nu precies is. Door het maken van z’n analyse ga je kijken waar je allemaal aan moet voldoen. Een SEO analyse maken bestaat uit de volgende dingen. Position, optimize, links, blog, content, pages, rank, keywords. Vertaalt naar het Nederlands is het eigenlijk dat je gaat kijken wat z’n bureau allemaal doet. En zoals je kan zien is dat behoorlijk breed. Van het schrijven van blog tot het plaatsen in een hogere rank. Het is dus belangrijk dat je weet hoe dat allemaal in elkaar steekt en wat je er allemaal voor moet doen. Het lijkt ook allemaal best makkelijk, maar dat is het niet. Je moet veel research doen wat bedrijven nu precies willen en wat ze in de toekomst willen doen. Sommige bedrijven willen namelijk alleen maar hoger in Google worden aangeschreven terwijl andere bedrijven weer juist ook een website erbij wilt. Het is dus ook maar net waar jouw behoeftes liggen. Mocht je een heel nieuw bedrijf helpen en je bied goede service zou dat bedrijf je inhuren voor een groot gedeelte van de website.

 

Online marketing

Naast dat de website helemaal goed loopt doen veel bedrijven ook aan marketing en vooral aan online marketing. Dat komt eigenlijk omdat iedereen wel internet gebruikt. Van kleins af aan leren kinderen al hoe computers werken en ook steeds meer ouderen verdiepen zich daarin. Online marketing is daarom ook een goed geschik middel om je bedrijf een goede naam te geven. ZO kan je bedrijven inhuren die jou bedrijf in advertentie zet of in korte fragmentjes laat afspelen. De laatste jaren is vooral het online marketing gegroeid door middel van social media. Dat komt omdat steeds meer mensen het beginnen te gebruiken. Sociaal media kan je ook in een keer heel veel mensen bereiken voor een relatief goedkope prijs. Veel bedrijven maken daar dus ook gebruik van. Mocht je bijvoorbeeld een nieuwe pannenset nodig hebben en je zoekt het op Google op vragen website tegenwoordig altijd of je cookies accepteert. De meeste mensen zeggen daar ook ja op en dus kunnen zij door die cookies reclame op social media verwachten van een nieuwe pannenset.

 

Veel mensen weten dus ook niet dat het een van de meest gebruikte marketing truc is. Neem anders is een kijkje bij doublesmart.nl. Het is een website die jouw helpt omjouw producten zo goed ogelijk te promoten. Dat doen zij ook door middel van het promoten via sociaal media. Facebook en Instagram vangen per jaar ook miljoenen aan het gebruik van online marketing.