Connect2Success
Image default
Onderwijs

Volg nu de opleiding tot nagelstyliste!

Wil jij binnenkort graag beginnen aan de leuke opleiding tot nagelstyliste en deel gaan nemen aan de beautywereld? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Op de website van deze organisatie kun jij alles vinden over hoe je door hen wordt opgeleid tot een van de takken in schoonheidsspecialiste. Neem daarom snel een kijkje op de website om erachter te komen of deze opleiding tot nagelstyliste aan jouw behoeften kan voldoen. Heb je meer informatie nodig, of wil je graag met iemand erover spreken? Neem dan zeker nu snel contact op via het nummer wat je op de website kan vinden.

Details

Een opleiding tot nagelstyliste kun je makkelijk en vrij snel via deze organisatie doen. Je kunt alle lesstof al binnen 17 weken ophalen, waarbij je maar 1 dag in de week op locatie moet komen. Je kunt ervoor kiezen om de lessen lekker vroeg in de avond te volgen of juist ’s avonds wat later te volgen. Zo is de opleiding tot nagelstyliste ook toegankelijk voor iedereen die het graag wilt volgen! Wil jij meer informatie over de planning en de kosten hiervan? Vraag dan een brochure aan via de website van deze organisatie of neem telefonisch contact op.

Inhoud

Als jij begint met de opleiding tot nagelstyliste zal jij veel verschillende vakken tegen gaan komen. Denk bijvoorbeeld aan het vak anatomie en pathologie hygiëne en aanbrengen Polish kleur en french. Hiernaast zal je ook praktijkgerichte vakken krijgen waar je kan gaan oefenen met alles wat nagelstylisten zullen doen in hun werk. Zo ben je na de opleiding tot nagelstyliste klaar voor de beautywereld! Klinkt deze opleiding tot nagelstyliste leuk om te doen? Neem dan zeker nu snel contact op met dit bedrijf om meer informatie op te vragen. Dit kan zowel per email als telefonisch gedaan worden.