Connect2Success
Image default
Bedrijven

Zwemmen in het zwembad in Nijkerk

Wil je graag wat banen trekken en lekker ontspannen in een zwembad, dan kun je kiezen voor het mooie zwembad in Nijkerk. Bij het zwembad in Nijkerk kan uw kind, ongeacht de leeftijd op een veilige manier leren zwemmen. De zweminstructeurs van het zwembad in Nijkerk zijn gediplomeerd en ervaren en weten op een hele vriendelijke manier met kinderen om te gaan. Bij het zwembad in Nijkerk leert uw kind de technieken aan en tegelijkertijd beheersen. Het zwembad in Nijkerk verzorgd baby zwemmen. Ouder en kind zwemmen en zwemdiploma A, B en C.

Wat heeft het zwembad in Nijkerk nog meer te bieden?

U bent tevens terecht voor fitness, fysiotherapie en preventie bij het zwembad in Nijkerk. Heeft u als voornemen om fitter  te worden, een beter figuur te creëren voor u zelf  of op een pijnloze manier in beweging te kunnen zijn tijdens de intensieve inspanning, dan bent u terecht bij het zwembad in Nijkerk. In het stoombad bij het zwembad in Nijkerk bent u terecht voor enorm veel waterplezier en in onze sauna kunt u lekker tot ontspanning komen. De temperatuur  in het 1.40 m diepe zwembad in Nijkerk is 30 graden celsius, waardoor u door het warme water geen last krijgt van spierpijnen tijdens het zwemmen nadat u gesport heeft.

Contact en informatie

Indien u graag meer informatie wil hebben over het zwembad in Nijkerk of als u wil weten wat de mogelijkheden zijn die wij u als klant te bieden hebben, kunt u contact opnemen met ons. U kunt ons contactformulier invullen, waardoor wij uw gegevens hebben en meteen met u in contact kunnen treden. U bent ook altijd welkom bij ons zwembad in Nijkerk, waardoor u meteen een impressie heeft van wat u allemaal kunt verwachten van het zwembad in Nijkerk. We zijn u graag van dienst en zien u graag bij ons zwembad in Nijkerk.