Connect2Success
Image default
Bedrijven

Anders

Het kan zijn dat je je soms anders voelt dan anderen. Jij hebt meer last van bepaalde prikkels dan andere mensen. Daarnaast voel je ook dat je meer last hebt van factoren zoals geluid, licht, geur, sfeer en emoties van mensen. Jij bent ook een persoon die sneller dan anderen weet wat er precies gaande is. Jij begrijpt anderen vaak heel goed en ziet ook wat ze nodig hebben of wat ze dwars zitten. Jij doet vaak ook wat anderen willen en durft niet zo goed te zeggen wat je zelf eigenlijk wilt.

Als je je kunt relateren aan alle bovengenoemde kenmerken, ben je misschien hoogsensitief. Dit is niet iets waar je je voor hoeft te schamen. Als je het echter nog niet zeker weet kun je ook de HSP test uitvoeren en dan kom je er waarschijnlijk achter of je hoogsensitief bent of niet. De test bestaat uit 12 vragen die allemaal over jezelf gaan en de emoties en gevoelens die je ervaart. De vragen gaan niet alleen hoe jij zelf deze gevoelens en emoties ervaren, het gaat er ook om hoe je deze ervaart met andere mensen.

Je hoeft echter niet de hele tijd met de problemen te lopen die je ervaart als je last hebt van hoogsensitiviteit. Je kunt namelijk hulp krijgen als je meedoet aan een one session coaching. Zo een sessie duurt ongeveer 7 uur lang. Je krijgt van deze sessie ook een geluidsopname, zodat je alles weer opnieuw kunt horen. Na de sessie met je coach ontvang je een speciaal voor jou gemaakt stappenplan je vertellen hoe je op een andere manier kunt leven zonder al de HSP-problemen. Na ongeveer 7 weken is er de mogelijkheid op feedback. Je stuurt dan een mail met de stand van zaken op dat moment en binnen enkele dagen krijg je dan een e-mail met feedback.

https://onesessioncoaching.nl/