Connect2Success
Image default
Bedrijven

Gekke dingen doen met je beste vriend of vriendin!

Soms heeft een vriendschap weer eens extra jus nodig. Het kan ook zo zijn dat je het superleuk vindt om gewoon af en toe iets geks te doen. Daar heb je natuurlijk beste vrienden en vriendinnen voor, nietwaar? Alleen soms kun je even niet wat bedenken. Jullie hebben waarschijnlijk al zo vaak gekke dingen gedaan, dat het steeds moeilijker wordt iets nieuws te vinden. Daarom hier een paar leuke tips, voor veel plezier!

Rijles in Tilburg

Doe eens gek en boek voor jullie beide een rijles in Tilburg. Ja je kunt ook een rijles in Rotterdam doen, als je daar woont. Maar, waarom geen rijles in Tilburg? Dan heb je meteen een leuk dagje uit in Tilburg te pakken. Daar kun je ook lekker de stad verkennen.

Waarom een rijles? Dat is natuurlijk lachen, ook als je al wel een rijles hebt gehad. Zo kun je meteen zien wie de betere chauffeur is van jullie twee. Lachen toch? Misschien wordt het wel een aanleiding om elkaar op te geven bij de slechtste chauffeur van Nederland, wie weet…

Samen een kaartlegging laten doen

Hou je ervan om de diepte te verkennen? Dan durf jij het misschien wel aan, om met jouw beste vriendin of vriend bij iemand die je niet kent een kaartlegging te gaan doen. Benieuwd naar wat daar uit gaat komen? Hoe is de vriendschap en misschien houden jullie wel geheimen voor elkaar?  Daar kom je maar op één manier achter. Gewoon doen, inderdaad.

Geef je samen op als naaktmodel

Wil je uit de band springen? Maar, vind je het een beetje eng? Misschien vind je het wel leuk om met jouw bestie een muze te zijn voor een teken- of schildersclub. Waarschijnlijk krijg je dan ook nog een leuke vergoeding voor het model staan. Kijk ook of je na afloop nog een tekening mag fotograferen, zo hebben jullie samen een leuk aandenken aan deze bijzonder dag!

https://rijschoolintilburg.nl/