Connect2Success
Image default
Bedrijven

Het belang van uw gebit

Iedereen weet dat je gebit iets belangrijks is. Je gebit is niet alleen belangrijk om te eten maar zorgt ook voor je stralende lach. Je gebit is iets wat opvalt, iets wat je goed moet verzorgen dus. Iedereen maakt het wel eens mee, je gaat naar de tandarts en ja hoor…. Een gaatje, een kaakontsteking of een verstandskies trekken. Dit zijn allemaal dingen die zeker geen pretje zijn, maar wij van de Orfeokliniek willen u helpen dit soort situaties te voorkomen.  

Wanneer je tanden gezond zijn ziet dit er natuurlijk een stuk mooier uit. Wanneer je tanden gezond zijn is het gebruik van je tanden ook een stuk plezanter. Je hebt je tanden natuurlijk nodig om te eten, om te praten, om te drinken. Wanneer je last hebt van je gebit gaat dit allemaal een stuk makkelijk wat uiteindelijk negatieve gevolgen kan hebben.

Er zijn veel manieren om dit soort situaties te voorkomen. Poets elke ochtend en avond je tanden, het liefst met een elektrische tandenborstel. Ook op het gebied van eten zijn er dingen waarop je kan letten. Eet niet teveel zoetigheid en vermijd frisdrank en andere dranken die veel suikers bevatten! Drink thee zonder suiker of water, dit is ook nog eens een stuk gezonder. Sla de snoepjes over en ga voor een gezond stuk fruit of neem wat nootjes.

Wanneer u toch het gevoel hebt dat er iets niet helemaal goed zit, aarzel dan zeker niet en maak een afspraak bij de tandarts. Als er toch wat aan de hand is, kun je er maar beter op tijd bij zijn. Mensen hebben vaak het gevoel dat de pijn die ze hebben vanzelf over gaat, dit is meestal niet het geval. Het maken van een tandartsafspraak is dus die beste optie. Wij van de Orfeokliniek kunnen u dan helpen en zorgen dat uw gebit weer de oude wordt.

http://www.orfeokliniek.nl