Connect2Success
Image default
Bedrijven

Loopbaanbegeleiding

Tijdens het werk kan je tegen verschillende problemen aanlopen. Er is bijvoorbeeld een gebrek aan zelfvertrouwen of je wilt nieuwe kwaliteiten leren en jezelf verbeteren. Om te zorgen dat je jouw doelen behaalt biedt Carrièrepoort loopbaanbegeleiding aan. Een loopbaan traject zorgt ervoor dat jij jouw zelfvertrouwen een boost geeft en dat jij jezelf kan ontwikkelen om nieuwe kwaliteiten te leren. Het traject vindt plaats bij ons op kantoor en we hebben de juiste coaches in huis om jou te begeleiden tijdens dit traject.

Het traject kent verschillende stappen het begint allemaal bij de kennismaking. De kennismaking wordt al gedaan op het eerste vrijblijvende intakegesprek. De coach zorgt ervoor dat jij je goed voelt en dat er vertrouwen wordt gebouwd tussen jou en de coach. Hierna zal de Coach overgaan op het analyseren van jouw situatie. Als de situatie goed in kaart is gebracht zal de coach een plan van aanpak maken zodat jullie lekker aan de slag kunnen. Het is belangrijk dat jij jezelf openstelt om nieuwe technieken te leren van de coach en er dus voor zorgt dat jij jezelf ontwikkelt tijdens de loopbaan begeleiding. Als jij heer en meester bent geworden van je kwaliteiten zullen deze in de praktijk worden toegepast. Dit betekent dus dat je jouw doelen al na een aantal gesprekken zal bereiken.

We kunnen jou garanderen dat de coach het maximale uit jou haalt. Om dit te bevestigen plannen we evaluatie momenten in om te zien hoe het nu gaat op de werkvloer. Wij weten dat de situatie of sfeer op werk het soms moeilijk maakt om jezelf te onderscheiden van de andere werknemers. Na het doorlopen van het loopbaanbegeleiding traject zal jij snel het verschil merken tussen jou en je collega’s. Verbeter je kwaliteiten en krijg meer zelfvertrouwen. Neem contact met ons op voor passende loopbaanbegeleiding.

http://carrierepoort.nl