Connect2Success
Image default
Bedrijven

Groepsreizen met individuele vrijheid

Tegenwoordig kunt u op internet zeer veel verschillende reiswebsites vinden. Dit kunnen reisblogs zijn, maar ook sites die reizen aanbieden. Om op te kunnen blijven vallen, moet een site uniek en bijzonder blijven. Een voorbeeld van een site die dit goed uitvoert, is Djoser. 30 jaar geleden introduceerde deze reisorganisatie een andere manier van reizen. Ze combineren namelijk individuele vrijheid met het gemak en plezier het reizen in een groep. Het vervoer en de accommodatie worden voor je geregeld, maar je kan zelf bepalen welke hotspots je wel en niet wilt bezoeken. Vaak zit bij groepsreizen vast aan wat er van tevoren bepaald is door de reisorganisatie, Djoser doet dit dus anders.

 

Een ander mooi voorbeeld van een opvallende reis website is Shoestring. Het begint al bij hun motto: “hoe vér kun je gaan?” Shoestring daagt je uit om avontuur te gaan. Het bedrijf biedt groepsreizen, single reizen en individuele reizen. Je kunt de hele wereld over. Afrika, het oosten van Europa, Latijns Amerika, Zuid Amerika, het Midden Oosten en Azië, het is allemaal mogelijk. Wat Shoestring vooral bijzonder maakt, is dat ze je nieuwe plekken laten zien die nog niet door massa’s toeristen zijn bezocht. Je gaat naar plekken waar je de authentieke cultuur van het land kan ervaren. Je komt in contact met de lokale bevolking maar wordt wel begeleidt door een Engelstalige reisleider.

 

Door te reizen met een reisorganisatie in plaats van alleen heb je de zekerheid van vervoer en slaapplaatsen. Ook krijg je sturing in welke plekken het bezoeken waard zijn. Daarnaast wordt je begeleidt door een ervaren, Engelstalige reisleider. Het is wel belangrijk dat je een reisorganisatie kiest die past bij jouw persoonlijke wensen. Djoser en Shoestring geven je persoonlijke vrijheid, maar veel andere organisaties doen dat niet. Let dus op bij het boeken van groepsreizen zodat je volop kan genieten van je vakantie!

http://dalreizen.nl