Connect2Success
Image default
Electronica en Computers

Iphone reparaties Groenlo

Onlangs je Iphone laten vallen maar geen geld voor een nieuwe ? Kom dan naar de beste  Iphone reparatie groenlo, wij zijn gespecialiseerd in het repareren van Iphones. Stel je struikelt en je laat je telefoon op de stoeprand vallen, en je hele scherm is kapot. Geen probleem kom die dezelfde dag nog langs om je telefoon te laten repareren. binnen een uurtje heb jij een nieuw scherm op je telefoon. Wij houden bij Iphone Groenlo van een snelle service.

Onze service 

We zijn voornamelijk gespecialiseerd in het maken van schermen dit is namelijk de meest voorkomende schade bij een telefoon. We garanderen een service van een uurtje. Dus vanaf dat jij binnenkomt met jij binnenkomt met je kapotte telefoon, sta je binnen een uurtje ook weer buiten. maar naast het maken van je scherm, plaatsen wij ook accu’s in je telefoon mocht je telefoon snel leeg gaan. dit heeft vaak te maken met een slecht werkende accu. Ook regelen we ook waterschade bij je telefoon, we maken je telefoon grondig schoon met speciale machines. Heeft u bepaalde problemen met wifi of doet u camera het niet, kortom de ICT problemen dan moet u bij ons zijn. Denkt uw een virus te hebben op u telefoon, kom dan gerust langs wij maken dan meteen een scan van u telefoon. Om zo mogelijke virussen te detecteren. en proberen ze  dan gelijk op te lossen, om ze van u telefoon af te krijgen.

Extra service 

Naast het repareren van telefoons willen we bij iphone reparatie Groenlo ook voorkomen dat we je telefoon moeten repareren. Daarom verkopen we een aantal door ons geselecteerde hoesje die volgens ons de meeste bescherming bieden. Daarnaast raden we je ook aan om een glasplaatje te nemen op je telefoon, dit voorkomt vaak schade aan je scherm bij een val.En uiteraard kan je dit ook bij ons laten doen.