Connect2Success
Image default
Electronica en Computers

Top 10+ beste CAD cursussen, trainingen en lessen

Als u op zoek bent naar vaardigheden in AutoCAD of andere CAD programma’s, lees gerust mijn artikel. Hieronder vindt u mijn favoriete selectie van de beste CAD cursussen die geweldig zijn voor cursisten die beginners en ervaren zijn.

Door het op doen van hands-on met AutoCAD en 3D-modellering, leren gebruikers ook werken met CAD softwareplatforms. Dus of je nu op zoek bent naar een carrière in het vak of een project voor jezelf doet, inschrijving voor een CAD cursus is een geweldige aanvulling op je gereedschapskist.

1. AutoCAD cursus voor beginners

Als eerste een goed AutoCAD basis cursus dat vooral is gericht op beginnners die graag de basis willen leren van AutoCAD.

Het is een cursus voor beginners, maar ook een waardevolle cursus voor gevorderde AutoDesk-gebruikers die op zoek zijn naar het opfrissen van hun kennis. Onderwerpen die in deze training aan bod komen zijn 2D-tekenen, tekst toevoegen, sjablonen voor 3D ontwerp, oppervlakken, mesh objecten, gelaagdheid, arcering, annotaties, lay outgroepen, 3D materialen en rendering.

Deze cursus heeft meer dan 7 uur looptijd voor de videolessen, opgesplitst in 50 verschillende secties. Cursisten kunnen de lessen in hun eigen tempo of op de Skillshare app bekijken.

Wat betreft de prijs: AutoCAD liefhebbers kunnen de cursus en meerdere cursussen gratis volgen bij het aanschaffen van de gratis proefversie van Skillshare! Het is een solide gratis cursus om de basisprincipes van AutoCAD te leren.

 

2. AutoCAD voor beginners via LinkedIn

De volgende cursus is nog een opvallende cursus die gericht is op AutoCAD starters. Deze CAD cursus wordt ook gehost op LinkedIn, dat ook veel extra CAD-cursussen heeft, allemaal inbegrepen in één lage abonnementsprijs.

Deze cursus is op beginnersniveau en zal u in no time op weg helpen met het gebruik van AutoCAD-software! Na voltooiing zouden gebruikers hopelijk een goed begrip van de software moeten hebben en kunnen starten met tekenen.

De cursusduur is bijna 2 uur, die gebruikers in hun eigen tempo kunnen bekijken. In de modules beginnen studenten met eenvoudige tekeningen van geometrie en gaan ze verder met annotaties, titelblokken, lay-outs en plotten. Oefeningen en tutorials uit de echte wereld zijn ook inbegrepen.

Daarna kunnen gebruikers zich aansluiten bij andere studenten in een AutoCAD-studiegroep. Ook gehost op LinkedIn Learning, krijgen studenten een certificaat dat je aan hun profiel kunt toevoegen, cv kunt toevoegen of kunt afdrukken voor toekomstige werkgevers!

LinkedIn Learning heeft ook een GRATIS proefperiode van 1 maand zonder verplichtingen!

 

3. De uitgebreide AutoCAD cursus

Uitgebreid is zeker een woord om deze cursus te beschrijven. Bijna 18 uur on demand video voor zelfstudie. Voor startende tot meer ervaren gebruikers is de enige vereiste om vertrouwd te zijn met uw computer.

Er zijn in totaal 184 lessen en lezingen, en elke les eindigt met vragen of oefenideeën om ervoor te zorgen dat je het meeste uit de cursus haalt. Hierbij krijg je een eBook met AutoCAD-vragen en een lijst met de 150 AutoCAD-commando’s.

Omdat deze AutoCad-basiscursus zoveel aspecten van de software behandelt, is het ideaal voor diegenen die een carrière willen nastreven in civiele techniek, industrieel ontwerp, architectonisch ontwerp of technisch tekenen of tekenen. Het is ook geweldig voor iedereen die een blauwdruk, plattegrond, interieurontwerp of schema nodig heeft!

Eenmaal voltooid, ontvangen studenten een certificaat.

 

4. 2D en 3D AutoCAD cursus

Voor absolute beginners en meer ervaren gebruikers neemt deze Udemy-cursus u mee door zowel 2D- als 3D CAD tekenen.

Tijdens deze cursus werk je aan je eigen 2D-huisproject en een 3D-huisproject. Daarnaast zijn er nuttige instructies en informatie met betrekking tot 3D-rendering. Andere modules zijn het wijzigen en tekenen van panelen, plotten en publiceren, en uitdagingen die specifiek zijn voor 3D-tekenen.

Een certificaat van voltooiing en extra projecten om aan te werken worden aan het einde aangeboden. Gemakkelijk een van de beste online AutoCAD cursussen!

 

5. AutoCAD: Tips & Trucs

Deze cursus is een doorlopende reeks en wordt gehost door AutoDesk. Tot nu toe heeft het meer dan 14 uur tips en instructie. Sommige onderwerpen gaan over specifieke opdrachten in AutoCAD, het werken met verschillende schalen, batchplotting, lagen, 3D-afbeeldingen, het opslaan van toolpaletten, het aanpassen van hartlijnen, polaire arrays, express tools en nog veel meer.

Bedoeld voor elk niveau, kunnen beginners diepgaand inzicht krijgen, daaarnnaast krijgen gevorderde gebruikers de mogelijkheid hun vaardigheden aan te scherpen en op de hoogte blijven van nieuwe releases en updates van functies van AutoDesk.

 

6. De AutoCAD Basis van AutoDesk

Rechtstreeks van AutoDesk, dit maakt deel uit van de AutoCAD handleiding.

U bepaalt volledig in uw eigen tempo hoeveel u studeert, waar u vervolgens heen gaat en wat u daarna gaat doen. Elk persoon die een eigen exemplaar van AutoCAD heeft ontvangen, zou de kaartgeleide cursus moeten volgen. Zowel casual als gevorderde gebruikers zullen er baat bij hebben om van tijd tot tijd terug te komen.

Onderwerpen beoordelen de basisbesturingselementen, creëren basisgeometrie, gebruiken lagen, wijzigen met precisie en meer.

Geregistreerde gebruikers worden aangemoedigd om deel te nemen aan de AutoDesk-discussiegroepen voor verdere samenwerking.

 

7. 60 AutoCAD-tips in 60 minuten van AutoDesk

Autodesk heeft een enorme hoeveelheid nuttige informatie voor het gebruik van AutoCAD. Autodesk Academy is daar een voorbeeld van, met vele onderwerpen die beschikbaar zijn voor gebruikers van het programma.

De cursus duurt ongeveer een uur met 23 downloadbare hand-outs om je tijdens en na de cursus te ondersteunen.

Het belangrijkste doel is om AutoCAD sneller te laten werken met minder stappen, waardoor de efficiëntie optimaal wordt. Dus, misschien na het bestuderen van enkele basisdingen over het programma, kom hier om erachter te komen hoe u uw workflow kunt vergemakkelijken.

De instructeur werkt vanuit het idee dat je al een beetje bekend bent met AutoCAD en dat je dan ook baat zou hebben bij deze tips. Het is dus meer gericht op gemiddelde tot gevorderde gebruikers dan op beginners. Als je je vaardigheden hebt bijgeschoold, kun je ook locatieonafhankelijke banen gaan zoeken en een digitale nomade worden!

Zonder twijfel een van de beste online AutoCAD-cursussen!

 

8. AutoCAD 2020 Essentiële Training

Van LinkedIn Learning is deze cursus ongeveer 3 ½ uur on-demand video-instructie in eigen tempo. Het wordt gegeven door AutoDesk Certified Instructor Shaun Bryant.

Als u eenmaal vertrouwd bent met het basisgebruik van AutoCAD, zal een cursus als deze u helpen om naar het volgende niveau te komen. We zullen dit dus een cursus voor halfgevorderden noemen.

Enkele meer technische aspecten van het programma worden besproken, zoals het importeren van externe referenties, het gebruik van dimensioneringstechnieken, het wijzigen van objecten en het beheren van eenheden. Met andere woorden, wat een werkgever zou verwachten dat een nieuwe medewerker kan bereiken.

Het bevat oefenbestanden en andere nuttige bronnen die u tijdens en na de cursus kunt gebruiken. Meer dan 50.000 mensen hebben geprofiteerd van deze aanvullende instructie.

 

9. AutoCAD Online-training

Als u het AutoDesk-certificeringsexamen voor AutoCAD wilt afleggen, is dit een goede studiekeuze.

De live-aanpak is verfrissend om te zien, hoewel velen nog steeds zullen kiezen voor on-demand studies in eigen tempo. Met live-instructie kunt u in realtime communiceren terwijl u leert met andere studenten en met de instructeurs.

24 uur instructie. Live-les heeft schema’s van een hele dag of een halve dag.

Aangezien het doel van het afleggen van het examen is om AutoDesk Certified Instructor te worden, is deze cursus uiteraard bedoeld voor gevorderde gebruikers. U moet goed bekend zijn met AutoCAD voordat u aan het examen begint.

Een certificaat van voltooiing wordt verstrekt, evenals vele aanvullende doorlopende bronnen.

Onderwerpen zoals het tekenen van ellipsen en bogen, veranderende dimensionale kwaliteiten, polaire tracking onder hoeken en vele andere geavanceerde vaardigheden worden besproken, getoond en geoefend in de klas. Handig voor zowel gevorderde werkers als aspirant-trainers. Gemakkelijk een van de beste online AutoCAD-cursussen en -trainingen!

 

10. AutoCAD online cursus

Je hebt praktische kennis van ontwerp- en ontwerpprincipes nodig om het meeste uit deze instructie te halen. Voor halfgevorderde tot gevorderde studenten en gebruikers. Als eerste , AutoCAD 2D Drafting and Annotation, leert je alle principes over  schetsen, lagen, geometrische dimensionering en het gebruik van viewports in modelruimte en papierruimte.

In AutoCAD Advanced leert u over het koppelen van gegevens, lijntypen, onderlagen en het aanpassen van het programma aan uw specifieke behoeften. AutoCAD 3D leert u alles over 3D-rendering. Onderwerpen zijn onder meer het maken van solide modellen, mesh- en oppervlaktemodellering en het toevoegen van geanimeerde weergaven.

Je kunt kiezen voor een begeleide cursus of voor zelfstudie. Je hebt een volledig jaar om ofwel in je eigen tempo te voltooien. De begeleide versie levert een certificaat van voltooiing op. Voor meer informatie over CAD kunt u mijn beste Revit online cursussen bekijken.

https://geo-ict.nl/