Connect2Success
Image default
Electronica en Computers

Xelion support & VoIP Telefonie

Xelion support & VoIP Telefonie

Maak nu kennis met hét zakelijke telefoonsysteem voor alle MKB bedrijven in Nederland. Xelion Voip telefonie! En het komt ook nog eens uit Nederland, hoe gaaf is dat? Tijd om er meet over te vertellen.

Xelion is een geavanceerd en zeer compleet telefoonsysteem waarmee je de bereikbaarheid van jou organisatie naar een hoger niveau tilt. Wanneer bereikbaarheid heel belangrijk is voor jouw dienstverlening, dan heb je daar een telefoonsysteem voor nodig die dat ook aan kan. Het mooie van Xelion Voip telefonie is dat het een integratie biedt met andere zeer bekende en veelgebruikte ERP en CRM pakketten én Microsoft 365. Twee zeer goede redenen dus om ook te kiezen voor Xelion VoiP telefonie.

Waar Xelion zich in onderscheidt is dat het fungeert als een zeer complete ip-telefooncentrale met praktisch alle denkbare functies. Hierdoor krijgen bedrijven veel meer invloed en grip op hun communicatie zodat ze de doelstellingen helder in zicht houden en makkelijk kunnen streven deze te behalen. Xelion is volledig plaats- en tijd onafhankelijk en werkt ook volledig in de cloud. In een tijd waar steeds meer vraag is naar digitale flexibiliteit biedt Xelion dus precies de juiste oplossingen.

Functies Xelion telefonie

Xelion zit vol met functionaliteiten die voldoen aan de wensen van hedendaagse bedrijven. Bovendien worden er bij elke grote Xelion update nieuwe functies en integraties toegevoegd. Een impressie van enkele functies:

Whatsapp:

Whatsapp is de meest gebruikte chatapp ter wereld. Door de integratie met whatsapp for business kunnen medewerkers sneller en makkelijk chatten met klanten op een toegankelijke manier.

Beeldbellen met MS teams:

Microsoft Team behoort tot een van de betere zakelijke beeldbel applicaties op de markt. Dankzij de koppeling tussen Xelion en MS teams kunnen medewerkers bellen en gebeld worden op hun vaste telefoonnummer.

Outlook integratie:

Synchroniseer in realtime contactpersonen en agenda via Xelion. Medewerkers kunnen inzage krijgen in je planning of rooster en de receptie weet wanneer je aanwezig bent.

SMS functie:

Stuur met één klik op de knop sms’es van de computer naar je contactpersonen. Dit kan ook direct naar groepen mensen.

Mobiele integratie:

Xelion maakt het je nóg makkelijker dankzij de integratie met iedere mobiel. De Xelion app maakt van uw mobiel een telefooncentrale zonder dat je afhankelijk bent van een telefoonaanbieder. Deze en nog meer geweldige functies maken van Xelion een investering in de bereikbaarheid en professionaliteit van je bedrijf of organisatie.

Xelion support bij NEWMINDS systems

Wil je als bedrijf 24/7 support kunnen verlenen dan moet je ook kunnen rekenen op goede technische ondersteuning in geval van nood. NEWMINDS systems uit Hengelo biedt als partner van Xelion support op afstand en op locatie om Xelion functies in te richten voor jouw organisatie. Xelion is bovendien een uitstekende applicatie om online werkplekken in te richten voor medewerkers. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Xelion als vervanging van je telefooncentrale

Waar traditionele telefooncentrales gebonden waren aan een fysieke locatie, maakt Xelion gebruik van hoogwaardige cloud-based oplossingen dat apparaat en locatie onafhankelijk is. Niet alleen biedt het de mogelijkheid om te bellen via het internet, het is ook nog eens vele malen voordeliger dan traditionele telefoonoplossingen en combineert het op een eenvoudige manier bellen, chatten, mailen en sms’en onder één platform vanaf elke computer, tablet, mobiel of werkplek.

Meer rust met Xelion Voip telefonie

Xelion begrijpt ook goed dat er medewerkers ook gesteld zijn op hun privé en dat het goed is om een duidelijk grens te hanteren tussen werk en privé. De Xelion app heeft daarom de mogelijkheid om desgewenst aan te geven of je wel of niet beschikbaar bent. Ook hoef je geen extra toestel te gebruiken, maar kun je bellen en gebeld worden via de app en met het zakelijke nummer van kantoor. Zo blijft je privé nummer onherkenbaar. Ook al je zakelijke contacten staan in de Xelion app.

https://www.newmindssystems.nl/