Connect2Success
Image default
Hobby en vrije tijd

Zonnetekens en obsessies

Sterrenbeelden en obsessies

Ieder van ons verlangt ernaar zichzelf beter te leren kennen. Dit verlangen is niet beperkt tot het kennen van onszelf, maar ook van degenen om ons heen. Dus we kijken om ons heen en observeren gewoonten, activiteiten, kenmerken en obsessies enz. van elk individu. Al deze zijn beter uitgelegd en geclassificeerd in astrologie. Het levert logische waarnemingen en interpretaties van de kenmerken van alle sterrenbeelden.

Het helpt ons om dingen en wezens om ons heen te begrijpen, door eigenaardige individualiteiten van je horoscoop op te merken. Astrologie intrigeert ons ook erg. Geen wonder, toen Linda Goodman op het briljante idee kwam om een ​​boek over sterrenbeeldente schrijven en uit te brengen, werd het meteen een bestseller. Het boek is nog steeds een van de best verkochte boeken omdat het bijna alles uitlegt wat men wil weten over zonnetekens.

Linda Goodman was verantwoordelijk voor het bespoedigen van de evolutie van astrologie door het ongekende succes van haar boek. Deze boeken bevatten niet alleen de sleutel voor het begrijpen van zonnetekens, maar laten je ook je horoscoop en alles wat voor ons ligt in ons leven verkennen. Al deze literatuur over zonnetekens verklaart persoonlijkheden op min of meer dezelfde manier. Het is omdat de eigenschappen en gedragingen van elk sterrenbeeld eigenaardig zijn en een universeel fenomeen zijn. Bijvoorbeeld:

– Een Ram wordt een agressief, onverschrokken en enthousiast persoon genoemd. Ram is ook geobsedeerd en fervent tot het uiterste.

– Stier is het teken van kracht, uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen. Ze zijn verliefd op de luxe die met geld gepaard gaat.

Tweeling is geobsedeerd door stijl en elegantie. Ze zijn ook vrij vastberaden en stationair.

– Kreeft wordt een teken genoemd dat sterke sympathieën en antipathieën vertoont en vooroordelen heeft. Ze hebben een diep verlangen om succes te behalen waarvoor ze tot het uiterste kunnen gaan.

– Leeuw wordt omschreven als aristocratisch en zou geobsedeerd zijn door superioriteit en soevereiniteit.

– Degenen die zijn geboren onder het zonneteken Maagd zijn erg naïef en geobsedeerd door nauwkeurigheid.

– Weegschalen worden beschouwd als een intelligent zonneteken en streven naar balans in hun leven.

– Schorpioenen zijn positief en vol moed. Ze hunkeren naar loyaliteit en oprechtheid.

Boogschutter zal altijd geobsedeerd zijn door avontuur en eist zelfrespect.

– Van Steenbokken wordt gezegd dat ze een narcistische benadering hebben en daarom is dit teken een door zichzelf geobsedeerd zonneteken. Dit is het enige sterrenbeeld dat zichzelf ervan weerhoudt om in de ratrace om geld en macht te belanden, tenzij ze bang zijn de belangrijkere dingen in het leven te verliezen.

– Watermannen zijn vriendelijk, charmant en intuïtief, maar ze kunnen excentriek en opstandig worden. Watermannen zouden ook geobsedeerd zijn door creativiteit. Waterman wordt ook wel een fantasierijk zonneteken genoemd.

– Vissen zijn gefixeerd op mooie dingen in het leven. Het zijn mensen die dagdromen. Ze willen dat de wereld een mooie en perfecte plek is.

Deze observaties voorje horoscoop van morgen in combinatie met onze eigen waarnemingen zijn zo toepasselijk en juist dat het negeren van deze logische inzichten onmogelijk is.