Connect2Success
Image default
Hobby en vrije tijd

Dagje Weg ?

Dagje weg? Ga op avontuur!

De sleur van het dagelijkse leven kan er af en toe behoorlijk in slaan. Stress en de druk van deadlines staan in de weg van genieten van het leven, dat is natuurlijk een behoorlijk probleem! Neem daarom tijd voor jezelf door af en toe eens een dagje weg te gaan. Dit hoef je niet alleen te doen, je kunt een vriend of vriendin meenemen of zelfs je hele familie overhalen om iets leuks te doen voor een dagje. Wie je ook meeneemt, zorg dat je het eens bent over een dagje weg. Leg voldoende suggesties op tafel en stem op de verschillende uitjes. Zo krijg je in no-time een meerderheid te zien. Is de keuze gevallen op een dagje uit? Dan is de laatste stap natuurlijk betalen en in de auto op de dag zelf om een leuk dagje uit te beleven. Welk dagje uit heb jij gekozen?

 

Uitjes vol avontuur

De meeste uitjes zijn vaak een leuk uitje naar de dierentuin of een zwembad, maar voor echte avonturiers zijn er dit soort dagjes uit:

 

  • Vliegles: Een privé vliegtuig is vaak een klein vliegtuigje waar maar twee of drie personen in passen. Het is een hele persoonlijke ervaring waar je dan ook persoonlijke begeleiding bij nodig hebt. Dat krijg je precies wanneer je vliegles koopt van Uitjesaanbod. Je wordt meegenomen naar een kleine landingsbaan waar je 20 minuten lang zelf (onder begeleiding) mag rondvliegen.
  • Klimmen: In een klimpark kun je klimmen en klauteren met vrienden of in je eentje. Vooraf krijg je instructies over hoe je moet klimmen en hoe je tuigje werkt. Vergeet vooral niet je veiligheidshaken aan de lijnen te haken, anders kan er wel eens wat gebeuren! Het uitzicht vanuit de bomen is prachtig.