Connect2Success
Image default
Management

Ondernemingsplan laten maken

De starter die naar de bank gaat om in aanmerking te komen voor financiering heeft een ondernemingsplan nodig met een financieel plan. Alle financiers vereisen dit bij een startende ondernemer, zowel de bank,Qredits, investeerders als crowdfundplatformen. Dit ondernemingsplan is nodig om in de behoeften te voorzien van zowel de financier als de ondernemer, de financier wenst zijn verstrekte lening afgelost en de starter krijgt inzicht in zijn markt,concurrenten en potentie van zijn onderneming.

Het Ondernemingsplan aan ons kantoor uitbesteden

U als startende ondernemer heeft het hoogstwaarschijnlijk druk genoeg met alle voorbereidende werkzaamheden waaronder het opvragen van offertes, aanvragen van een zakelijke bankrekening, bezoeken van mogelijke leveranciers etc. In deze periode heeft u veel aan uw hoofd en heeft u wellicht geen tijd of zin om een compleet marktonderzoek te verrichten of heeft u mischien beperkte kennis om de financien op te stellen. Maakt u zich echter daarover geen zorgen, het schrijven van uw complete business plan kunt u ook uitbesteden.

Voor de starter bieden wij dit namelijk exclusief als gespecialiseerd kantoor. Wij schrijven de bedrijfsplannen volledig op maat naar de eisen van de bank en investeerders. Mede daardoor is ons succespercentage zeer hoog en ligt om en nabij de 90%.

We stellen niet alleen het marktonderzoek, SWOT-analyse, concurrentie- analyse, de marketingmix en de balans, exploitatie- en liquiditeitsbegrotingen op, maar we verschaffen u ook advies bij uw financieringsbehoefte. In onze bedrijfsplannen worden de te realiseren bruto-omzetten onderzocht middels online en actuele statistieken zodat ook voor de bank duidelijk is dat deze dus ook wel degelijk haalbaar zijn. Op elke beslissingsfactor van de financier verlagen we de zogenoemde kans op default. Deze factor vormt voor hen uiteindelijk de goedkeuring of afwijzing.

Ondersteuning voor de startende ondernemer

AIs er geen eigen vermogen aanwezig voorde financieringsaanvraag dan is het toch mogelijk om financiering aan te vragen bij microkrediet-organisatie Qredits, kleinschalige financieringskantoren of investors. Wij bieden u in deze volledige begeleiding. We helpen u graag in het verwezenlijken van uw doelstellingen.

Omdat wij over veel veldervaring beschikken, kennen we de eisen van elke financier in Nederland en wat zij verwachten van een bedrijfsplan. Met het business plan kunt u vanzelfsprekend ook terecht bij de makelaar zodat u het door u gewilde pand kan huren of kopen.

Begeleiding en Advies op maat

Doordat wij tevens bedrijfsadvies aan u verstrekken, krijgt u als ondernemer het juiste gereedschap en kennis om beter te ondernemen. Dit is rendabel: u hoeft niet alles zelf op te zoeken en daardoor kunt u makkelijker alle tot u komende informatie plaatsen. Deze tijdswinst kunt u vervolgens gebruiken om effectiever te ondernemen. Bel ons nu en profiteer van onze deskundigheid, financieel netwerk en begeleiding:

T: 070-2210374

E: info@bedrijfsplan-schrijven.nl

https://www.bedrijfsplan-schrijven.nl