Connect2Success
Image default
Bedrijven

De juiste salarissoftware

Ben jij als ondernemer ook klaar met de administratie van salarissen? Het uitvoeren van de salarisadministratie is waar veel ondernemers niet naar uitkijken maar juist er tegenop zien. Het is dan ook niet vreemd dat ondernemers hier tegenop kijken omdat dit veel tijd vraagt om dit goed uit te kunnen voeren. Het uitbesteden van de salarisadministratie aan een personeelslid is ook geen oplossing omdat dit weer de huidige werkzaamheden van de werknemer in gevaar brengt. Waar kies je als ondernemer voor, om de grote taak tot je zelf te nemen of uitbesteden aan een personeelslid maar daarbij komen de huidige werkzaamheden in gevaar.

Als ondernemer hoeft u voor bovenstaande opties niet te kiezen, een aantal bedrijven hebben een eigen salarissoftware ontwikkelt waarin het gemakkelijk is om de administratie van het salaris bij te houden. De salarissoftware is een online salarisadministratie zodat alles in eigen beheer blijft en de gegevens niet op straat komen te liggen. Een voorbeeld van een online salarisprogramma is Proflon, het is gebruiksvriendelijk en bij eventuele cao-wijzigingen wordt het systeem automatisch bijgewerkt. Een ander voordeel van het programma Proflon is dat het gekoppeld kan worden zodat alle gegevens geïntegreerd kunnen worden. Door het gebruiksvriendelijke programma is er een gratis ondersteuning en wordt er over de juiste kennis beschikt. Op iedere plaats waar u ook maar bent heeft u als ondernemer beschikking over de salarisadministratie, het inzien of bijwerken van loonstroken is nu op iedere plaats mogelijk.

Het is mogelijk om te kiezen voor een salarispakket, dit zijn een aantal functionaliteiten die worden aangeboden en gebruikt kunnen worden. Bedrijven bieden zelfs aan om een aangepaste salarispakket te ontwerpen/ontwikkelen voor een desbetreffend bedrijf. Het in het bezit zijn van een salarissoftware heeft niet alleen voor u als ondernemer voordelen, het personeel kent ook voordelen. Het personeel wordt beloond door de softwarepakketten en verder zullen zij gemotiveerd te werk gaan omdat de salarisadministratie op orde is.

http://www.cbbs.nl