Connect2Success
Image default
Bedrijven

Leer verven

Leer verven is mogelijk voor heel veel objecten. Zo kan je banken, jassen en autostoelen verven, en je kan zelfs je schoenen zwart verven! Voor elke soort leer is een ander soort verf en een andere aanpak nodig.

Meubels

Ben je op zoek naar nieuwe meubels? Die kan je vinden in je eigen huis. Door een nieuw kleurtje aan te brengen op je leren stoel of bank zal de hele kamer een nieuwe sfeer krijgen. Ook als je bank of stoel versleten is en toe aan vervanging, kan je een nieuwe laag verf aanbrengen zonder dat je je hele vermogen uitgeeft aan een nieuw meubel. Zoek dus voortaan wanneer je toe bent aan een nieuw interieur niet bij de meubelmaker, maar gewoon in je eigen huis!

Laarzen en schoenen

Wordt de kleur van je schoenen een beetje saai? Of staat er een oud paar leren schoenen weg te stoffen in de kast omdat het er te oubollig uit ziet? Pak dan de lederverf erbij en geef ze een nieuwe stijl! Het is echter niet verstandig om voor een lichtere kleur te kiezen dan de oorspronkelijke, omdat je dan veel verf nodig zal hebben en de donkere oorspronkelijke verf sneller terug zal zien komen dan wanneer je een donkere kleur toebrengt op een lichte kleur. Ook het soort leer is een aspect om rekening mee te houden bij het kiezen van je verf. Zo vergt suède en nubuck leer een andere behandeling bij het verven dan bij glad leer. Over het algemeen is glad leer gemakkelijker te verven dan de eerstgenoemde twee soorten leer.

Autobekleding

Om de bekleding van het interieur van je auto te verven is het nodig een aantal stappen te ondernemen. Zo moet je natuurlijk de leerverf, maar ook reiniger aanschaffen. Ook is aceton en een pluisvrije doek benodigd om de stoelen schoon te maken alvorens je begint met het verven van het interieur. Als je alle spullen in huis hebt haal je het interieur uit de auto en kan je beginnen met het verven van de bekleding.

 

https://www.leerverfshop.nl/