Connect2Success
Image default
Bedrijven

Spanje

Als je nog niet naar Spanje bent geweest, moet je dat zeker nog op je bucket list zetten. Spanje is namelijk een uniek land met een eigen cultuur en eigen gebruikt. Veel ervan zijn natuurlijk overgewaaid naar Nederland, maar voor de beste churros moet je nog steeds naar Spanje.

Reis boeken

Als je twijfelt over een vakantie naar Spanjezijn hier een aantal redenen welke Spaanse steden je moet bezoeken en waarom.

  1. Barcelona: dit is een van de bekendste steden van Spanje. Niet alleen door de bekende voetbalclub FC Barcelona (breng zeker een bezoekje aan camp nou), maar ook de rijke architectuur die te zien is in Barcelona. Denk maar aan de bekende kerk (die nooit afkomt), de Sagrada Familia. Niet alleen van buiten, maar ook van binnen ziet het er prachtig uit.
  2. Granada: hier is het indrukwekkende fort Alhambra te zien. Dit bouwwerk stamt nog de Moorse tijd en staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO.
  3. Gibraltar: is gebied, dat officieel Brits is, ligt in het Iberisch schiereiland. Al rijdt al het verkeer rechts, je moet hier wel met de Britse pond betalen. Shoppen in Gibraltar is erg aangenaam want alles is belastingvrij. Verder kan er een bezoekje worden gebracht aan de apenkolonie waar Gibraltar om bekend staat. Daarnaast kan je ook de bekende rots beklimmen, waar je op klaarlichte dag de kust van Afrika kan zien.
  4. San Sebastián: dit plaatsje in het noordwesten van Spanje is zeker de moeite waard om te bezoeken. In deze stad kan je de mooie architectuur bewonderen terwijl je wat tapas eet, die tevens te koop zijn voor een lage prijs.
  5. Salamanca: als je erover nadenkt om een cursus Spaans te volgen is deze studentenstad de ultieme plaats om een cursus te doen. Al volg je geen cursus breng dan zeker een bezoekje aan deze prachtige stad met indrukwekkende bouwkunsten die te vinden zijn op de werelderfgoedlijst van Unesco. Al het eten en drinken is te koop voor een redelijke prijs en er zijn ook goed plekken om uit te gaan.
https://vakantiespanje.nl/