Connect2Success
Image default
Mode en Kleding

Een herenpak van Ted Baker

Als het om de stijl van een herenpak gaat, zit het verschil in de details. Hoewel het hebben van een pak een essentieel overgangsritueel is voor elke man, is het kiezen van een pak niet altijd de meest eenvoudige taak. Laat ons u meenemen door de pasvormen en ontwerpelementen van de verschillende soorten pakken die Ted Baker aanbiedt, en vind het pak dat perfect op u is afgestemd.

Regular fit

Op zoek naar een klassiek en comfortabel pak? De Regular Fit pakken van Ted zijn de beproefde optie. Ze hebben een traditionele, wijdere pasvorm voor een look die perfect is voor elke dag. Een iets langer jasje met ruimere schouders, een bredere borst en ruime mouwen is perfect in balans met een recht gesneden broek.

Slim fit

Het Slim Fit pak is dichter op het lichaam gesneden dan de Regular Fit. Het is een flatterende allrounder die u van de borrel tot de bruiloft van dienst zal zijn. Perfect voor diegenen die op zoek zijn naar iets meer getailleerd maar niet super strak, het creëert een slank silhouet met zijn bijgesneden taille en subtiele tapering.

Skinny fit

Last but not least is er de Skinny Fit; Ted’s slankste pakoptie, het volgt de vorm van het lichaam voor een scherp silhouet. Als het gaat om moderne pakstijlen, is dit de belichaming van hedendaagse formele kleding. Perfect voor diegenen die een stijlstatement willen maken, het skinny pak laat de man in de stad een blijvende indruk achter, waar hij ook gaat.