Connect2Success
Image default
Mode en Kleding

Leerverf van matte finishers tot glitterlagen

De Leerverfshop is gespecialiseerd in angelus leerverf. Deze verf komt oorspronkelijk uit Amerika en wordt gekenmerkt door het feit dat de verf watervast, krasbestendig en flexibel is. Wanneer jij je lederen schoenen dus een tweede leven wil geven, kun je deze het beste bewerken door ze te verven met Angelus leerverf.

Angelus leerverf bestaat in vele soorten en kleuren. Vind jij zwarte leerverf helemaal geweldig of ben jij meer van de witte leerverf? Welke kleur dan ook jouw favoriet is, alle verfkleuren zijn op acryl basis, waardoor de verf niet afbladdert of afbrokkelt. Of misschien wil jij wel liever dat er glitters in jouw verf zitten, maar verwacht je dat dat moeilijk is. Gelukkig valt dat heel erg mee, want de glitterlaag is een soort topcoat. Hoe meer lagen je aanbrengt, hoe duidelijker de glitters zichtbaar worden. Bovendien hoef je geen finisher meer te gebruiken, omdat de glitterlaag de schoen al beter beschermt tegen krassen en water. Ideaal dus wanneer jij wil dat je schoenen weer lang mee gaan. Echter, niet alleen is verf van kwaliteit van groot belang bij het bewerken van jouw lederen schoenen, maar ook een goede behandeling van het lederen oppervlak is noodzakelijk.

Naast een juiste voor- en nabehandeling van het oppervlak is verzorging essentieel. Eens in de zoveel tijd moeten lederen schoenen namelijk gepoetst en ingevet worden. Dit kan gedaan worden met wax of olie, zodat het leer flexibel en zacht blijft. Op die manier voorkom je scheuren in je lederen schoenen, waarbij je jezelf een herstelbeurt bespaart.

Zie jij het al helemaal zitten om je schoenen te gaan verven? Weet dan hoe je aan de slag moet gaan en bezoek de webshop van Leerverfshop voor alle juiste benodigdheden. Binnen de kortste keren zien jouw schoenen er weer glanzend mooi uit.

https://www.leerverfshop.nl/