Connect2Success
Image default
Architectuur

Villa Kopen Marbella

Villa Kopen Marbella

een van de weinige hoekvilla’s in het exclusieve gebied van Nueva Andalucia met zowel uitzicht op zee als op de bergen. De villa ligt op slechts enkele minuten afstand van verschillende golfbanen zoals Aloha Golf, Los Naranjos en Las Brisas Golf. Enkele van de meest gerenommeerde scholen van Spanje, zoals Aloha College, liggen ook op enkele minuten afstand van de villa. Restaurants en uitgaansgelegenheden zijn dichtbij genoeg om toegankelijk te zijn wanneer u maar wilt, maar toch ver genoeg om totale rust en stilte te bieden. Een villa kopen marbella is niet zomaar een vastgoed investering

De villa biedt veel ruimte voor familie en vrienden met vier slaapkamers, vier badkamers en een extra gastentoilet. Een van de badkamers herbergt ook een sauna die gebruikt kan worden na een goede training in de privé gym van de villa.
Er is voldoende ruimte voor entertainment in de kelder, die ook een kamer heeft die kan worden gebruikt als bioscoopkamer of kan worden omgebouwd tot een andere slaapkamer.

De tuin is strategisch geplaatst om het uitzicht op de zee en Gibraltar te optimaliseren. In de tuin is er ook een groot overloopzwembad, geschikt voor recreatie of dagelijkse training. Zowel de tuin als het zwembad zijn gemaakt om het onderhoud zo gemakkelijk mogelijk te maken en tegelijkertijd de privacy van de villa te bevorderen.
De villa heeft parkeergelegenheid voor twee auto’s en biedt plaats aan maximaal twee extra auto’s.