Connect2Success
Image default
Banen en opleidingen

Een leuke tijd bij de rijschool in Zaandam

Bij de Beste rijschool in Zaandam sta jij als leerling centraal en is het belangrijk dat je goed leert rijden en straks veilig kunt gaan deelnemen aan het verkeer. En wij zijn er als rijschool in Zaandam van overtuigd dat je dat bij ons kan gaan leren. Wij zijn een grote rijschool in Zaandam met een groot wagenpark met nieuwe auto’s die van alles zijn voorzien om het jou zo aangenaam mogelijk te maken. En je natuurlijk te laten wennen aan de moderne auto’s, waar je waarschijnlijk later ook in gaat rijden. Daarnaast zijn onze rijinstructeurs ervaren en goed opgeleid en willen ze hun kennis graag aan jouw leren. Dus ben jij nou opzoek naar een rijschool in de regio Zaandam, dan hoef je niet langer te zoeken. Maak vandaag nog afspraak en meld je aan voor de gratis proefles en begin de week erop met lessen. 

Pakketten en theorie 

Na je proefles bij onze rijschool in Zaandam bepaald de instructeur welk pakket jij nodig gaat hebben. Onze pakketten beginnen vanaf 25 lessen en het hoogste is 45 lessen, je kunt ook per les betalen alleen is dit wel veel duurder. En is het zeker aan te raden een pakket te nemen, lessen die je overhoud krijg je gewoon je geld van terug. Voor de theorie hebben we ook lessen waar je gratis voor kan aanmelden. Vergis je niet het halen en serieus nemen van je theorie is erg belangrijk, zonder theorie kun je geen rijbewijs halen. Hoe goed je ook kan rijden het halen van je theorie examen moet gewoon gebeuren. Anders moet je blijven lessen om tot je theorie gehaald. 

Onze werkwijze

De rijlessen zijn geheel zelf in te plannen omdat bij onze rijschool jij centraal staat. En wij graag rekening houden met jouw sociale leven. En kiezen wij er als rijschool dus voor om jou de keuze te geven wanneer je wilt lessen. Daarnaast kun je het pakket elk moment stopzetten.