Connect2Success
Image default
Zakelijke dienstverlening

Privé detective

De privé detective wordt steeds vaker door consumenten en bedrijven ingezet om informatie te achterhalen. Bijvoorbeeld als er informatie uitgezocht moet worden over bepaalde personen. Of als je wil weten of je partner vreemdgaat. Er zijn zaken waar de politie zich niet mee bezig gaat houden. Bijvoorbeeld een alimentatie onderzoek. Terwijl de rechter wel eist dat je met professionele bewijzen komt. Een erkende privé detective kan dit soort bewijzen voor je verzamelen. De bewijzen en rapporten die een privé detective opstelt mogen ook echt gebruikt worden bij een rechtszaak. Uiteraard wordt het onderzoek ook uiterst discreet uitgevoerd. Je partner komt er dus absoluut niet achter dat je een onderzoek hebt uitgevoerd. Aarzel dus vooral niet om een privé detective in te schakelen voor een professioneel onderzoek. We maken direct duidelijke afspraken wat we voor je kunnen betekenen en spreken een kostenplafond af. Je hebt zo een idee wat je kan verwachten als je een privé detective inschakelt.

Screenen personen bij een nieuw bedrijf

Screenen van personen komt steeds vaker voor. Vroeger werd het vooral door banken gedaan als er iemand nieuw werd aangenomen. Tegenwoordig kan elke werkgever een screening laten uitvoeren. De bedrijfsrecherche kan eventueel een digitaal onderzoek uitvoeren. Het voordeel van een digitaal onderzoek is dat het minder tijd en geld kost. Je krijgt zo de informatie die je nodig hebt zonder er veel geld voor te betalen. Wij kunnen verschillende zaken voor je vaststellen voordat je iemand in dienst neemt. Met een digitaal onderzoek krijg je informatie zoals een woonadres, werkgever, relatie, verleden of eventueel bewijs van oplichting of bedrog. Bepaalde mensen wil je absoluut niet in je bedrijf hebben en wij helpen je te voorkomen dat je in de problemen komt. Als bedrijfsrecherche zorgen we voor een professionele screening van nieuwe kandidaten en personeel. Screenen personen hoeft absoluut niet onbetaalbaar te zijn. Aarzel niet om er eens wat informatie over op te vragen bij onze bedrijfsrecherche.

Bedrijfsrecherche voor onderzoeken binnen het bedrijf

De bedrijfsrecherche kan ook ingeschakeld worden voor verschillende onderzoeken binnen het bedrijf. Bijvoorbeeld om vast te stellen dat er sprake is van diefstal. Of voor het verzamelen van bewijzen van fraude. Helaas kan het binnen een bedrijf altijd gebeuren dat het fout gaat. Ondanks dat je er vertrouwen in hebt dat alles goed gaat. Mocht het fout gaan dan moet je wel zeker weten wie erachter zit. De bedrijfsrecherche kan hierbij helpen en bewijzen verzamelen. De bewijzen zijn officieel erkend dus je kan er een zaak van maken als er sprake is van diefstal en/of fraude. Aarzel vooral niet en laat een discreet onderzoek doen bij een vermoeden!