Connect2Success
Image default
Beauty en verzorging

Een mooie volle mond

Mooie volle lippen; soms ben je er niet mee geboren. Maar dat is helemaal niet erg, want je lippen laten opvullen is tegenwoordig een alom geaccepteerde ingreep die bovendien niet zwaar is en waarvan je niet veel hersteltijd nodig hebt.

Het bovenlip opvullen gebeurt met een mix van fillers. Deze fillers zijn allemaal opgebouwd uit stoffen die ook van nature in ons lichaam voorkomen. Dit heeft als voordeel dat ons lijf over het algemeen erg goed reageert op deze fillers. Slechts zelden levert een behandeling met fillers aan de lippen een allergische reactie op. Alsnog wordt dit natuurlijk wel even van te voren nagegaan en getest.

De behandeling zelf is on-compliceerd en neemt niet veel tijd in beslag. Gemiddeld duurt de ingreep vaak nog geen half uur. In overleg met de arts wordt bepaald hoeveel en waar de fillers worden ingespoten voor het mooiste resultaat. Uiteraard telt jouw persoonlijke mening ook zwaar mee maar een arts zal zijn of haar professionele mening geven en het is altijd de moeite waard om die ook zeker mee te nemen.

Na de behandeling kun je eigenlijk gewoon weer zo naar huis en verder met je dagelijkse bezigheden. Wel afgeraden wordt om je bezig te houden met al te zware fysieke activiteit. Ook is het altijd raadzaam om te koelen tegen eventuele zwelling. De zwelling zou echter niet te groot moeten zijn. Wanneer je het idee hebt dat de zwelling wel (erg) ernstig is, is het zaak om contact op te nemen met de cosmetische arts die jou behandeld heeft.

Fillers hebben niet het eeuwige leven. Het is echter wel zo dat je minstens een half jaar plezier zult hebben van je behandeling. Daarom kun je eventueel nog voor een herhalende behandeling kiezen of ervoor kiezen om het erbij te laten. De keuze is aan jou.

http://www.injectableklinieken.nl